luni, 14 martie 2011

Miaunet

Salutare.

Dupa mult timp in care am dorit sa ma ocup personal de lansarea acestui blog, in sfarsit a sosit si timpul lui. Acest blog nu e un atac la adresa comunitatii Metin2 Romania, dimpotriva, aici veti gasi informatii pretioase despre majoritatea problemelor cu care va intalniti.

De ce vreau sa lansez acest mod de comunicare ? Pentru a da sansa majoritatii userilor care au ceva de spus sa se exprime in mod liber, fara a fi constransi de catre moderatorii forumului Metin2 Romania. Intr-adevar, veti gasi informatii utile ce probabil v-au fost ascunse de catre moderatori si restul din echipa. Cum ar fi identitatea anumitor membri care dupa parerea mea nu au ce sa caute acolo.

Astazi incepem cu primul episod. Celebra de acum  Miaunet, actual Ga.Pentru a va face o idee despre cine vorbim, aici aveti site-ul personal al ei CLIK ME, o persoana cu tendinte emo foarte pronuntate, cu aere de rockeritza , care are un UNIC raspuns la incercarea de a purta un dialog : ESTI NESIMTIT ?  Cine face parte din staff  foarte bine despre ce vorbesc. ACESTA E ADEVARUL :


Miaunista aka fugi ca-cad from MrTroti on Vimeo.

(muzica e pusa pt distractie)
Putina lume stie cine este Miaunet. Dar si mai putina lume stie UNDE lucreaza Miaunet. Surpriza : Miaunet lucreaza la Innogames romania- firma CONCURENTA CU GAMEFORGE !!! Ce inseamna asta la o prima vedere ? Riscul enorm de FURT DE INFORMATIE . Ca si cum ziua lucrezi la politie si noaptea faci trafic de iarba.Riscul enorm ca informatii legate de conturile si adresele de email, datele personale, cantitatea de euro ce e investita in fiecare cont, user si parola, practic intreaga baza de date  sa ajunga pe maini straine.

Acum automat intervine imediat intrebarea :  COMA ce pazeste? BADIDOL doarme? Ei bine, e foarte posibil, ar spune unii. In nici un caz, ar spune altii.Foarte putini care stiu adevarul indraznesc sa il si spuna. BADIDOL STIE , dar nu face nimic. E un fel de a pune lupul paznic la oi. Dar dezvaluirile nu se opresc aici. Ceea ce e tinut SECRET de foarte putina lume care stie ESTE FAPTUL CA MIAUNET SI BADIDOL SE INTALNESC IN VIATA REALA.Da, da, ati citit bine.

Neamtu`(Tobias Buturoaga - cautati-l pe facebook- pe numele lui intreg) :


badidol1.jpg


badidol2.jpg


vine cu avionul ca sa se intalneasca cu dragostea vietii lui.Da, VINE IN ROMANIA LUNAR.Inca va mai mirati cum de rezista Miaunet acolo ? Cu toate plangerile care sunt la adresa ei? Cu toata atitudinea care o are fata de restul staffului ? Si fata de useri ?

S-a mai incercat de cateva ori de catre diversi dezvaluirea adevarului.Dar totul a fost RAPID STERS si DISPARUT de catre slujitori. A fost raportat la superiori domnul badidol, s-a incercat dezvaluirea adevarului in public. S-a postat pe mustread( da, nu suntem asa prosti, stim ce e aia mustread) in vazul comunitatilor intregi plangeri despre comportamentul sau. Dar subiectul badidol va fi atins in urmatoarea postare probabil, e mult prea mult de scris despre acest specimen rar. Mai multe amanunte in viitoarele postari .

Later Edit - Se incearca "disparitia" clipului. Noi suntem o echipa deja, tu..una singura, domnisoara Alina Dragulin
Ia sa vedem :

AICI - Dovada ca Alina Dragulin este Miaunet din pozele care le-ati vazut cu totii.
AICI - interviu de cand era cu trupa, mare rockeritza - in curand vom posta si videoul, e marfa rara, credeti-ma

AICI - Dovada .Alina Dragulin aka Miaunet lucreaza la concurenta.

AICI - Problemele ei existentiale de cand era in facultate.

AICI - Cadoul meu pentru voi :)

Lasa un comment si spune-ti parerea --->

173 de comentarii:

  1. Bravo! Mai vrem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MUIE MIAUNET MUIE ALINA DRAGULIN MUIE TOBIAS BUTURUGA MUIE STAFF DE CACAT MUUIE!!!!

      Ștergere
    2. eu am luat ban pe un cont pe serverul volans si aveam cercei abanosi+9 cu (15%sageti 20%diavoli 20%vit de miscare 6%vampiri si 6% animale) si mi-a dat ban ca am dat pe striga ca dau cufere pe MD, credeti-ma ca mereu vad o persoana care face greseala pe care am facut-o eu si nu le da ban, ei da ban la cine vor ei ca sunt sefi sa ii dau la mwie lui Miaunet si la tot staffu

      Ștergere
    3. http://poneiulmeu.esy.es/FLAY.exe - Level bot creat cu c++ desing simplu si fara login , trebuie sa fiti logat in cont :)

      Ștergere
  2. Deci este cel mai tare lucru pe care il vad !!!

    As vrea Sa stie toata lumea despre aceste Chestii ..

    Super tare ...!
    Bravo.
    Am fost si eu in staful metin2.ro si stiu cum se invart lucrurile , cine a scris aicea mii de felicitari este perfect ADEVARAT !!!!

    Si noi suntem niste idioti (playeri)ma refer ca nu deschidem ochi .

    Bafta .. ast continuarea .

    RăspundețiȘtergere
  3. sclipicioasaaaaaaaaa15 martie 2011 la 14:04

    In sfarsit cineva a luat initiativa pentru a se face lumina!
    Bravo! Apreciez in mod deosebit cele scrise. Astept continuarea impreuna cu un grup de admiratoare :)))
    Succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) frumos



    Asa staff,asa joc!!


    Astept episodul 2 :)) [ atakeeee ]

    RăspundețiȘtergere
  5. nu te obliga dar nevoia o face :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Are pefect dreptate aisii , asa staff asa joc :)) sincer de toata JENA mie rusine sa vad cine administreaza acest joc , in care personal investesc ceva lunar ,, si pentru nimic ..dar stiu raspunsul stafului.*NU TE OBLIGA NIMENI* :)) ata e buna :)

    RăspundețiȘtergere
  7. COREKT aisii , nu esti obligat dar fara ele degeaba te joci :) daca nu bagi bani , esti fiu ploi.

    RăspundețiȘtergere
  8. vb aia
    no money no funny :))


    oricum......I love u :X! =))

    RăspundețiȘtergere
  9. Me to aisii :X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  10. Normal, cu aparitia filmelor pe youtube, pozele au fost scoase.

    RăspundețiȘtergere
  11. Alinaaa de ce nu ai pus Adwestisment .. beam bere .. era so scuip direkt in TFT :))) o doamne OMFG OMFG roz de fier .

    RăspundețiȘtergere
  12. =))

    restrictie M A X I M A

    omfg omfg omfg


    x_x x_x x_x

    RăspundețiȘtergere
  13. aisii Kiss ur blue eye , nu ca PishuNet asta care ne distruge placerea de a ne juca !, Din cauza lor , nu avem nici un chef de joc !.

    RăspundețiȘtergere
  14. ai dreptate :* ....


    de cand am vazut adevarata fatza.... mi-e si frica sa mai joc :)))

    RăspundețiȘtergere
  15. mda...copyright claim:)) s-a intamplat,, pisica furioasa e si mai furioasa acum:)

    RăspundețiȘtergere
  16. stimuli pentru nervisori:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Rezolvat clip pe 11 site-uri deocamdata :) plus un Later edit cu bunatati. Have fun

    RăspundețiȘtergere
  18. Mda...foarte interesant...si deasemenea multe minciuni. Evident, cei care citesc si nu stiu, vor si crede ce spui aici.

    Lucreaza la concurenta? Si CE? Cei de la GF stiu unde lucreaza si tocmai de asta au selectat-o...pentru ca nu are interese in acest joc.
    Are acces la baza de date si tranzactii? ROFL Ai fost GM degeaba Jeane...la fel de prost pe cat de nesimtit esti :) Si minti de ingheata apele. De asta ai si fost DAT AFARA. NIMENI din echipa jocului NU ARE ACCES la datele legate de transferuri de bani sau plati. SINGURII care au acces acolo sunt angajatii GF din Germania.

    Toti cei care citesc ar trebui sa stie si adevarul despre tine nu? Un amarat de medic veterinar, care dupa ce s-a saturat de sters vacile la fund de rahat, s-a gandit ca e ideal sa posteze informatii despre Miaunet, pentru ca L-A DAT AFARA din echipa. Cum sa suporte un astfel de "zeu" acest tratament? GodsOfH3ll...o breasla buna...pacat ca e populata cu specimene ca tine...OOPS, am uitat...ti-ai luat BAN pe contul cel mare Jeanson (ce nume e asta? Fiul lui Jean? Care Jean...de la Craiova?)

    Esti penibil din cap pana in picioare. Si cat timp ai fost in echipa ai stiut doar sa bagi zazanie si sa ii asmuti pe unii contra celorlalti in speranta ca ajungi sus si vei face ce vrei... Uite ca ai picat si nu ai ajuns sus. Te deranjeaza? "Afacerile" de vanzari de conturi si iteme pe bani reali nu mai merg cum trebuie? De ce nu spui TOT adevarul? De ce nu spui care sunt motivele pentru care o ataci pe Miaunet?

    Vezi-ti de cainii, gainile si vacile tale si lasa-i pe altii...ca nu esti cu nimic mai bun. Macar Miaunet a reusit sa faca ceva pentru comunitatea asta...in schimb tu nu ai facut altceva decat sa arunci cu rahat...mai sterge-te la gurita ca ti-a ramas o urma.

    P.S. Sunt curios cat timp ramane comentul pe blog...asta DACA ramane

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce a facut Miaunet asa maret pentru comunitate ... jumate de joc depune plangeri pentru comportamentul ei inadecvat ..... ar fi trebuit sa fie de 1000 de ori data afara ..... raspuns de la GA pentru playerï "Esti PROST CA NU AI GRIJA DE CONTUL TAU" ... LOoLiX Ea Cea Care Ar Trebui Sa Dea Un "Exemplu" (limbajul ei fiind total inadecvat pentru o persoana in pozitia ei) ..... intrebarea ramane de ce nu a fost data afara? Singurul lucru pe care l-a facut comunitati e ca a stat acolo si a ajutat anumite persoane in interes personal ..... daca o cautai pe Miaunet nu era niciodata online de ce? Ca GA ar trebui sa fii mai mult timp in joc decat GM obisnuiti ... dar interes 0 asa ca nu ii mai luati apararea pentru ca nu e usa de biserica....
    PS:Cu Ajutorul Lui Mittens Mai Esti Acolo Miaunet ..... Si BadEyeIdoLL......

    RăspundețiȘtergere
  20. Este absolut incredibiltot ce se intampla...Auzisem ca esti un om de nimic dar in general nu dau crezare zvonurilor.Tu in afara ca arati cat esti de disperat si ca ai un caracter de rahat, nu faci nimic altceva. Ai furat cel mai mult, ai facut bani reali din jocul asta,te-ai folosit de oameni, ai folosit tot ce putea fi ilegal pe joc in favoarea breslei tale si acum dai in altii??? Pt ca ti-au stricat socotelile?esti de tot rasul si tu o stii cel mai bine...Mi-ar fi jena sa rad de altii..cand tu insuti stai sa plesnesti :))
    BREASLA TA? O ADUNATURA DE LINGAI ADUNATI ACOLO PT INTERESE SI ATAT...Sunt cativa oameni cu caracter..prea putini, care sper sa se trezeasca si sa plece. VOI ati stricat placerea jocului..disperati dupa bani si iteme..nu mai aveti viata,dormiti cu capul in tastatura. Si daca altii nu-s ca voi..pff sunt nimic in fata voastra:)) Nimic mai fals,lumea mai si traieste, lumea se mai si distreaza pe jocul ala. Sper sa continui sa faci ce faci acum..ca o faci f bine.Iti pui singur in cap balega de vaca:))) Mai respira din cand in cand..pina si aia de-i tii adunati in breasla stiu ce ai facut..sa nu crezi ca le e si drag de tine,te vad ca pe un nimic,disperat, nebun si de necontrolat. LE E JENA CU TINE SI CU PURTAREA TA. FACI CA TOATA BREASLA SA FIE TARATA PRIN RAHAT SI UNII CHIAR NU MERITA ASTA

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu e normal ca echipa jocului sa detina datele noastre de logare.Ce se intampla daca un GM sparge un cont aiurea la cineva-de ciuda certuri,diverse motive...
    in regulament scrie clar..sunteti singurii raspunzatori de datele contului.
    suntem singuri raspunzatori si datele sunt stiute de N persoane
    faci plangere la GF pt spargerea contului si ai raspunsul mai sus
    daca doar noi raspundem pt datele contului,e normal ca doar noi sa le detinem
    din moment ce tot staful le cunoaste-cum poate sa scrie asa cv in regulament?''singuri raspunzatori''
    e o mare cacialma

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu pot decat sa felicit autorul blogului...
    spor la treaba ca faci treaba buna ...

    RăspundețiȘtergere
  23. V-as ruga ca pe viitor sa faceti diferenta intre un comentariu inteligent pe un blog unde se dezbate un subiect si atacurile la persoana, irelevante in directie constructiva pentru discutia noastra.

    RăspundețiȘtergere
  24. ideea e ca lingai vor exista mereu si incompetenta acestui staff este garantata si irefutabila. ca miaunet nu s'a mai vazut. oricum, a aparut de pe nostale sau ceva asemanator si a uitat sa mai plece; pe langa faptu' ca a intrat direct ca ga din cate imi amintesc era si total paralela. gm'ii nu au acces la datele voastre de logare doar ga'ul poate sa va schimbe adresele de mail. dar oricum metinu' nu mai e ce a fost si mai ales cu oamenii care au impresia ca impun reguli si le incalca la primul cuvant tastat nu se face niciodata casa buna.

    RăspundețiȘtergere
  25. putini din staff isi dau interesul pt joc si jucatorii...pe majoritatea ii intereseaza decat cati bani bagi in joc si nci asa nu se uita la tine ...pana nu te dai cu capul de peretii in fatza lor nu rezolvi nimic...Unii degeaba isi au locul in staff...exemplu e chiar vedeta prezenta aici.
    Chestia cu spartul conturilor....ar trebui sa le pese pt ca e usor sa iti pierzi contul,peste tot gasesti numai keyloger si fel si fel...
    oricum....nu le PASA de noi atata timp cat isi iau salariu fie ca vrem noi sau nu :|

    RăspundețiȘtergere
  26. Un gm poate accesa data d baza si acolo vede username-ul respectiv emailul.o stiu din proprie experienta. dolcealessa a fost gm p aries si ameninta jucatorii de pe alte servere ca da ban,intra in baza d date si spunea usernemul si emailul multor conturi.cei din stuff stiu povestea:)

    RăspundețiȘtergere
  27. ***Poate vor sa le violeze si fetele fug:)))

    Radem-glumim,dar cine a scris acest blog stie ce stie :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Javinto_wannabe banuiesc ca faci parte din staff-ul metin2.ro,probabil (si mai mult ca sigur) ocupi una din poziitile de Top (Miaunet nu poate fi pentru ca vorbesti prea civilizat), e normal sa incerci sa aperi echipa , dar tinand cont de tot ceea ce a facut si face in continuare Miaunet crezi ca merita ? Acest blog din ceea ce am inteles eu este facut pentru ca playeri sa aiba un loc unde sa isi dea o parere deoarce pe forumul metin2.ro nu poti sa scrii nimic rau sau critic la adresa echipei. Intradevar nu conteaza cum arata Miaunet .. ce face sau ce pasiuni are ... dar poate in felul asta simte si ea ceea ce simt colegi ei de echipa (sau fosti colegi) si playeri in momentul in care sunt apostrofati si li se vorbeste de sus , injurios de catre o persoana care are o anumita responsabilitate si trebuie sa dea un exemplu (nimeni nu are dreptu sa te faca prost nesimtit ... doar pentru ca ti sa furat ceva de pe cont,sau pentru ca ai pus o intrebare ori cat de prosteasca ar fi ea).
    Ia in consinderare faptul ca mare majoritate a playerilor de pe metin sunt copii (8-15 ani) care poate nu stiu jocul si regulile asa de bine ca voi ''MINUNATUL'' staff.
    Daca tin minte corect una din regulile de baza a unui membru al staffului este acela de a fi INTOTDEAUNA RESPECTOS cu playeri (chiar si daca acestia iti aduc injuri , deci faptul ca iti pun o intrebare prosteasca sau se plang la tine ca li sau furat contul in fata mea nu are absolut nici o justificare modul in care [GA]Miaunet se adreseaza tuturor indiferent ca sunt colegi sau playeri.
    PS:IN CEEA CE PRIVESTE PAROLELE CRYPTATE ACCESTEA SE POT DECRYPTA CU ANUMITE PROGRAME ....

    RăspundețiȘtergere
  29. Mie una mi-a placut si uneori o chiar merita MISS MIAUNET la cata indiferenta are in acest joc :) . E pusa degeaba in functia de GA ...dar sincer am cosmaruri din cauza ei acum :( .

    Sper ca urmatoarea sa fie Lary4u :))

    PS:Felicitari pentru Blog :)

    RăspundețiȘtergere
  30. :)) se vor stinge,se vor stinge

    RăspundețiȘtergere
  31. janvito
    jucam ca sa pierdem timpul si sa ne distram...
    nu atacam pe nimeni ci NE SPUNEM fiecare OPINIA despre staff,joc etc
    Poti sa scrii,poti sa nu....nu-mi pasa de povestile tale.
    Apoi daca ne lasam de joc,nimeni nu va muri.Apropo lipsa o vor simti persoanele cu care te-ai distrat.
    God! Jocul e facut sa te distrezi si cand ai probleme sa apelezi la prieteni/staff.Cand n-ai la cine ce faci?
    Si ca sa ajungi GM nu e usor.
    Si ca final iti las si eu un sfat......:* in continuare staffu si sustine-l poate pe tine te-a ajutat :) insa pe noi NU!

    RăspundețiȘtergere
  32. Auzi Javinto ,Ce Obtzii de la pisicutza ia :)) ceva blanitza :))

    Laso la punctu mort , ca daca iti taie cineva capu iese PRAF.

    Asa ca Stingete !

    Si tu si natia voastra de Matze :) Maidaneze :)

    RăspundețiȘtergere
  33. "Javinto"?... nu stiu. Sunt doar un "fan"...intreaba-l pe creeatorul acestui blog, iti va raspunde cu siguranta.

    Si evident ca nu ma pot ridica la nivelul tau mental...l-am depasit de mult. De fapt nu stiu cine nu l-ar fi depasit. Pana si o broasca disecata care mai reactioneaza doar la impulsuri electrice are un nivel mental mai ridicat.

    In afara de reflexele Pavloviene standard la care reactioneaza orice animal (somn si mancare...de sex nu vorbesc pentru ca nu esti capabil), mai esti in stare si de altceva?

    Nu ai transcris "esentialul" pentru ca acesta nu exista. Nici tu nu existi...esti un mare zero care are impresia ca e capabil sa scrie 4 randuri. De unde le-ai copiat?

    Uite ca nu "mor caii cand vor cainii" asa ca nu ti-am facut pe plac sa ma "sting". Astept in continuare cu speranta ca vei deborda de acea inteligenta sclipitoare cu care te lauzi...sclipirea luminii stinse cred (de aici si fetisul tau cu "stingerea").

    Varzaaaa :)

    P.S. May I sugest...Google is your friend. In caz ca nu merge Google translate, in traducere libera ar insemna sa mergi sa iti cauti replicile pe Google. Asa poate o sa ai posibilitatea sa reproduci coerent o idee. Cu cuvintele tale nu esti in stare... mediocrule :)

    Si remarc amuzat ca deja nu mai vorbiti de Miaunet...e usor sa te iei de cineva care nu raspunde nu?

    O sa inchei cu alta vorba tare adevarata: "Nu te certa cu prostii...risti ca lumea sa nu vada diferenta".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mars an mata ma tu esti sigur cu musca pe caciula

      Ștergere
  34. Atat timp cat nu exista jigniri, toate comentariile sunt la liber . Insa incercati sa purtati o discutie CONSTRUCTIVA, legata de subiect, nu una "eu sunt mai tare ca tine".Daca nu ai ceva de spus, nu spune.Simplu

    RăspundețiȘtergere
  35. Felicitari Javinto_wannabe pentru comentarii.Observ ca domnul Metin2 aka Javinto aka Jeanson nu stie cum sa se mai faca de ras .Îsi creeaza un blog pentru a încerca denigrarea imaginii unui staff pe care el însusi a terfelito.

    Felicitari staffului Metin2 pentru eliminarea cancerului.

    RăspundețiȘtergere
  36. Vladut-fluturas-deosebit16 martie 2011 la 18:39

    Ia sa vad daca aici ma lasi sa scriu. Ori tu accepti commenturi numai care iti sprijina ideea. esti un publicist fals ;) Ar trebui sa fii neutru :D

    RăspundețiȘtergere
  37. Draga domnule Huanito Dolores , unii dintre noi sunt curiosi pe cine lingi dumneata in partea dorsala. Din moment ce esti in asa vestitul staff , esti la curent cu toate regulile si manevrele binecunoscute intre voi (banuri date pentru o anumita suma de bani , iteme confiscate sau asa zis "pierdute" care pot fi recuperate doar daca depui o anumita suna intr-un cont , vanzarea de conturi pe lei sau euro , vanzarea de iteme pe lei sau euro , sau orice fel de modalitate de a profita de inocenta sau prostia unora pt interesul propriu)
    Asa vestitele promisiuni : O sa am grija sa primesti ban sau iti promit ca nu o sa mai joci, sunt valabile si vor fi intodeauna atata timp cat o sa existe "viermi" care fac parte din vestita comunitate : HI HO . MIAU BAU . CÂR MÂR .
    Au fost persoane care ajunse in staff si observand lucrurile necurate care se intampla , cu gandul de a scoate la lumina anumite fapte cu dovezi concrete au fost blamati si bagati pe asa zisa : lista neagra , deasemenea dovezile au disparut ca prin minune ca si cum nici nu ar fi existat .
    Cum se explica faptul ca anumite persoane fac item dupa item + 9 (este vb de iteme ce valoareaza euro) , unii care cumpara bani de la vesitii boti si nimeni nu verifica , nimeni nu stie sau are habar de asa ceva ?
    Ei se ling unii pe altii , unul scuipa altul linge si tot asa . Cei ce nu sunt de "casa" sunt repede evacuati cu tot felul de motive sau pretexte . Pe sistemul : Nu esti pupincurist si nu pleci capul ? - Deci nu esti persoana potrivita pentru a face parte din comunitate .
    Pe scurt : daca vrei sa fii GM , SGM , GA , trebuie sa joci cum ti se canta . Si chiar de sunt unii care sunt in staff si spun ca nu e adevarat , ei stiu prea bine ce inseamna asta, dar se compromit situatiei pt ca in mentalitatea lor sunt "cineva" (cineva plini de cacat) . Cu cat lingi mai mult , ajungi mai sus .
    Pofta Buna in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  38. Va salut cu respect! Staful a fost corupt,este si va fi. Scenarii si regii s-au facut se mai fac si se v-or mai face. Nu vorbesc in nestiinta de cauza :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Vladut-fluturass-deosebit17 martie 2011 la 01:53

    Nici nu stii sa scrii metin3 . numai prostii spui

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu stau sa citesc tot ce scrie aici ... Poate Miaunet e cum o fii dar ca tot vorbea aceast intelectual ii voi spune pe numele real Ionut .. Nu faci decat sa te legi de viata reala si chesti persoanale ai uitat ca ai cumparat lume din staff cu bani stiu si eu multe din cele spuse de tn este adevarat ca jokul functioneaza din ce in ce mai prost , este normal ca un gm sa aibe acces la datele noastre persoanale daca nu ar avea atunci pentru ce ar mai fii gm !!! nu stiu de unde ai scos ca au acces la tranzactile facute in euro.. poate acces vizual si asta e destul de normal pt asta e staff sa administreze jocul si sa stie tot ce se intampla cu fiecare caracter din joc .. Adevaru care te oftica pe tine este ca nu poti cumpara tot ce vrei in viata ta patetica oameni sunt de diferite caractere Lingai,Milogi dar unii din ei au si putina Onoare si nu se vand.. spre deosebire de alti care iti sunt membri in breasla GodsOfH3ll.. ati ajuns acolo sus pe manevrele care leati facut in joc si care au fost mai putin legale asta de ce nu ne spui ? O chestie pe care sa o stii si tu ar fii aia ca bani nu`s totul in viata...
    Despre joc oameni buni nu sunteti obligati sa jucati nu va tine nimeni legati jocul e gratis nu iti place nu joci ce este asa greu de inteles

    RăspundețiȘtergere
  41. Cum zicea si o persoana de mai sus, nu are importanta cum arata Miaunet sau ce face Miaunet, ideea este ca creatorul acestui blog nu face nimic altceva prin crearea acestui blog decat sa arate cat este de disperat si de nesimtit, daca a avut acces la niste informatii inseamna ca erau informatii pe care sa le tina pentru el nu sa le dezvaluie.

    P.S. E asa de bine pe joc fara tine, e mult mai linistit metinu fara tine!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa iau pe mata an pula venus de los cojones,sigur ai cacat pe limba de atata lins an cur

      Ștergere
  42. Javinto te roade rau ca nu mai faci parte din staff asta e daca ai fost prins cu matza in sac ce vrei. Altadata cand mai favorizezi playeri fi si tu cu mai bagare de seama nu o face asa pe fatza. App mai barbatul fatal ce daca e grasa ce daca e rokeritza e treaba ei bine ca nu e manelista ca tine. Iar doare invidia:) RUSINICAAAAAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  43. janvito eu sunt o jucatoare a minunatului metin2 ro
    tu cine esti? o persoana din spatele staff-ului ?de tot ii susti
    Probabil tu nici nu joci mt de esti asa de fericit de ce se intampla
    Cu ocazia acestui blog ne "revoltam" impotriva nedreptatiilor care ni se aduc in joc.Sunt pers care investesc bani si timp ai nu fac nimic.Ti se pare corect?
    Te-ai bagat in seama acum suporta consecintele.
    Atata timp cat nu cunosti o persoana n-o judeca dupa bunul plac.Si iti spun eu...tu esti sub noi toti de aici
    Te intreb asa ca fapt divers.....numele ti l-a pus blogul sau ai scris tu cu manutele tale ?
    Toate parerile sunt "impotriva" staff ului si jocului tu acum ne judeci? mai bine...
    ne-ai SCUTI!

    RăspundețiȘtergere
  44. Ce treaba are jocul cu faptul ca Miaunet este grasa?Sau faptul ca are tendinte emo? Atat de rau te doare incat altceva nu gasesti sa ne demonstrezi ca stafful nu este corect? Arata dovezi ca se fura in staff sau ce alte nenorociri se intampla nu imi arata mie poze cu Miaunet ca e grasa ca e rokerita etc lasane lasane fapte nu vorbe goale ma minerule sau vacarule RUSINICAAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu va revoltati impotriva nici unei nedreptati. Aruncati cu noroi in cineva pentru singurul motiv ca nu v-a ajutat. Si din ce citesc aici nici nu avea pentru ce sa va ajute. Nu am sustinut pe nimeni, doar am incercat sa arat motivele reale ale acestui blog.

    3 fosti GM, care au fost dati afara pentru comportament si atitudine si care s-au gasit sa faca scandal si sa dezvaluie "marile" secrete ale unor membrii ai echipei. Vai ce sa spun, am dat pe spate.

    Anaya aka Nikolle (Leonis), Perform aka Exklibur1 (Taurus) si Javinto aka Jeanson (Taurus)...3 minunati jucatori ai acestei comunitati care sunt atat de perfecti si de corecti incat evident ca pot arata cu degetul la altii.

    De corect ce a fost si-a luat ban Jeanson si pe caracterul mare si pe liderul breslei GodsOfH3ll. Ma faceti sa rad Aaaaa...evident ca nu a luat ban corect...a fost persecutat saracutul, nu? A uitat cand vorbea la telefon la acele intalniri, la care din intamplare se aflau si altii membrii ai staffului, de vanzarea de iteme pe bani reali (cum era cu batalia aia pe care omu nu vroia sa o dea pe MD ci pe euro? cati erau 200, 300 EUR?) Chiar credeti ca lucrurile astea nu se afla? Ca nimeni nu vede si nu aude? Incercati sa aratati cu degetul spre cei din echipa jocului dar atunci cand ati facut VOI parte din ea, aveati doar interesul sa va acoperiti treburile murdare si sa va sustineti prietenii si breasla.

    Amestecati intamplari reale cu minciuni astfel incat sa dati o impresie de "poveste adevarata"...singurii care cred si inghit asta sunt cei nemultumiti care vor sa creada. Cei care va cunosc si mai stiu cate ceva (si slava Domnului ca sunt destui), citesc pe aici si se bucura de neputinta voastra. Puteti face nu un blog...puteti face 1000 de bloguri...sanctiunile primite nu le va ridica nimeni. Si continuati cei ramasi inca in joc sa aveti acelasi comportament, sper din tot sufletul ca veti zbura pe urmele celor 3 si nimeni nu va va duce lipsa.

    Va las cu blogul vostru cu tot, sa vorbiti intre voi. Deja ati primit mai multa atentie decat trebuia...deh, dorinta de "picant" a romanului. In mod normal ar trebui sa fiti ignorati complet si sa ramaneti voi cei 3 singurii care sa scrie si sa citeasca pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  46. Javinto,ai mare dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  47. ce discutii aprinse bun si eu am fost fana a acestui joc si inca sunt..sunt surprinsa sa aflu atatea noutati.. am citit pe aici ca jocul este GRATUIT nu?:)) si ca nu ne obliga nimeni sa investim bani in acest joc.. aha bun si atunci de ce avem misiunea aceea cu moscul? ca sa cumparam esenta nu trebuia sa bagam bani pentru a obtine jd?

    RăspundețiȘtergere
  48. Ce s-a intamplat tata Jean?S-au scufundat corabiile?Ce bine imi pare ca am scapat de un nenorocit ca tine!!!!Si tu si minunata ta breasla GodsOfH3ll!:)) Mi-e mila de voi....Ati uitat cu totii de unde ati plecat!Diana aka Fighter care "sta" cu Bozian(desi are un copil cu alt barbat,iar parintii lui Bozian nu accepta acest lucru) a uitat cand vindea iteme pe euro ca nu avea ce sa-i dea copilului sa manance...Tata Jean care face spume cand un membru al breslei nu joaca dupa cum ii canta el...Sa mai zic?Smq care saracul e un sobolan oparit,face dragoane+9 si i le vinde lui macio pe 100 euro ca sa aibe si el monede sa bonuseze ceva si dupa aceea pune filmulet pe youtube ca el e marele smq! :)) macio care este unul dintre cei mai idioti jucatori de metin din toate timpurile,care se da pe liber la metine sa fure inelul de exp sau ss-ul sau bless-ul altora(asta demonstreaza cat de disperat esti si mai arata faptul ca ai vindeo si pe iubita ta sora,roina pt un item)...Sanela care este o tiganca(daca o auziti pe conferinte ce voce are va cacati pe voi de ras)...Sa mai scriu detalii "picante" despre iubita ta breasla?Sau sa ma opresc aici?Crash care este vai de el,un mecanic auto...Sa mai scriu si despre cei care i-ati corupt de-a lungul timpului?Norocul unora ca s-au trezit la realitate inainte sa fie prea tarziu....Sa mai zic de ce s-a mutat macio de la galbeni si de ce a venit in patetica voastra breasla?Pentru ca tata Jean i-a promis otel+9....Si l-a obtinut.... Sa mai dam detalii "picante" despre aceasta breasla?Ca despre asta este vorba aici...Va mai intalniti la o cafea?Jeane,vrei sa afle lumea cum arati si tu in realitate?Ca tot razi de Miaunet...Dragilor,si tata Jean este un gras,stati linistiti....Inainte sa pui poze cu Miaunet,mai bine te-ai uita in oglinda...Ca idee finala,ma bucur ca v-ati dus pe apa sambetei,Gods-ul poolii!!! Vai de mamele voastre care in loc sa va faca un cacat la spatele casei s-au hotarat sa va nasca! _I_ GodsOfH3ll!! Sincere salutari si imbratisari de pe Taurus!

    RăspundețiȘtergere
  49. Ce s-a intamplat tata Jean?S-au scufundat corabiile?Ce bine imi pare ca am scapat de un nenorocit ca tine!!!!Si tu si minunata ta breasla GodsOfH3ll!:)) Mi-e mila de voi….Ati uitat cu totii de unde ati plecat!Diana aka Fighter care “sta” cu Bozian(desi are un copil cu alt barbat,iar parintii lui Bozian nu accepta acest lucru) a uitat cand vindea iteme pe euro ca nu avea ce sa-i dea copilului sa manance…Tata Jean care face spume cand un membru al breslei nu joaca dupa cum ii canta el…Sa mai zic?Smq care saracul e un sobolan oparit,face dragoane+9 si i le vinde lui macio pe 100 euro ca sa aibe si el monede sa bonuseze ceva si dupa aceea pune filmulet pe youtube ca el e marele smq! ) macio care este unul dintre cei mai idioti jucatori de metin din toate timpurile,care se da pe liber la metine sa fure inelul de exp sau ss-ul sau bless-ul altora(asta demonstreaza cat de disperat esti si mai arata faptul ca ai vindeo si pe iubita ta sora,roina pt un item)…Sanela care este o tiganca(daca o auziti pe conferinte ce voce are va cacati pe voi de ras)…Sa mai scriu detalii “picante” despre iubita ta breasla?Sau sa ma opresc aici?Crash care este vai de el,un mecanic auto…Sa mai scriu si despre cei care i-ati corupt de-a lungul timpului?Norocul unora ca s-au trezit la realitate inainte sa fie prea tarziu….Sa mai zic de ce s-a mutat macio de la galbeni si de ce a venit in patetica voastra breasla?Pentru ca tata Jean i-a promis otel+9….Si l-a obtinut…. Sa mai dam detalii “picante” despre aceasta breasla?Ca despre asta este vorba aici…Va mai intalniti la o cafea?Jeane,vrei sa afle lumea cum arati si tu in realitate?Ca tot razi de Miaunet…Dragilor,si tata Jean este un gras,stati linistiti….Inainte sa pui poze cu Miaunet,mai bine te-ai uita in oglinda…Ca idee finala,ma bucur ca v-ati dus pe apa sambetei,Gods-ul poolii!!! Vai de mamele voastre care in loc sa va faca un cacat la spatele casei s-au hotarat sa va nasca! _I_ GodsOfH3ll!! Sincere salutari si imbratisari de pe Taurus!

    RăspundețiȘtergere
  50. Tata Jean s-a dus....Ce palng eu dupa el... :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  51. Nu...nu trebuie sa bagi bani. In momentul cand obtii misiunea, primesti gratuit si automat 5 JD. Moscul costa 1 JD, in concluzie ai cu ce sa il cumperi. Singurele cazuri in care nu au fost primite JD-urile respective, a fost la introducerea misiunii pentru caracterele mari. Acestea trecusera de mult de lvl necesar misiunii (este o mis de lvl 4) si puteau pur si simplu sa refuze misiunea. Asta este valabil pentru orice misiune...nu te obliga nimeni sa o faci.

    RăspundețiȘtergere
  52. Ce s-a intamplat tata Jean?S-au scufundat corabiile?Ce bine imi pare ca am scapat de un nenorocit ca tine!!!!Si tu si minunata ta breasla GodsOfH3ll!:)) Mi-e mila de voi….Ati uitat cu totii de unde ati plecat!Diana aka Fighter care “sta” cu Bozian(desi are un copil cu alt barbat,iar parintii lui Bozian nu accepta acest lucru) a uitat cand vindea iteme pe euro ca nu avea ce sa-i dea copilului sa manance…Tata Jean care face spume cand un membru al breslei nu joaca dupa cum ii canta el…Sa mai zic?Smq care saracul e un sobolan oparit,face dragoane+9 si i le vinde lui macio pe 100 euro ca sa aibe si el monede sa bonuseze ceva si dupa aceea pune filmulet pe youtube ca el e marele smq! ) macio care este unul dintre cei mai idioti jucatori de metin din toate timpurile,care se da pe liber la metine sa fure inelul de exp sau ss-ul sau bless-ul altora(asta demonstreaza cat de disperat esti si mai arata faptul ca ai vindeo si pe iubita ta sora,roina pt un item)…Sanela care este o tiganca(daca o auziti pe conferinte ce voce are va cacati pe voi de ras)…Sa mai scriu detalii “picante” despre iubita ta breasla?Sau sa ma opresc aici?Crash care este vai de el,un mecanic auto…Sa mai scriu si despre cei care i-ati corupt de-a lungul timpului?Norocul unora ca s-au trezit la realitate inainte sa fie prea tarziu….Sa mai zic de ce s-a mutat macio de la galbeni si de ce a venit in patetica voastra breasla?Pentru ca tata Jean i-a promis otel+9….Si l-a obtinut…. Sa mai dam detalii “picante” despre aceasta breasla?Ca despre asta este vorba aici…Va mai intalniti la o cafea?Jeane,vrei sa afle lumea cum arati si tu in realitate?Ca tot razi de Miaunet…Dragilor,si tata Jean este un gras,stati linistiti….Inainte sa pui poze cu Miaunet,mai bine te-ai uita in oglinda…Ca idee finala,ma bucur ca v-ati dus pe apa sambetei,Gods-ul poolii!!! Vai de mamele voastre care in loc sa va faca un cacat la spatele casei s-au hotarat sa va nasca! _I_ GodsOfH3ll!! Sincere salutari si imbratisari de pe Taurus!

    RăspundețiȘtergere
  53. Nu acuz pe nimeni...discut :) Dar cine se simte vad ca reactioneaza. Dovezi? Pentru ce dovezi? Sunt la fel de bune ca cele prezentate aici de maestrul Jean referitoare la Miaunet sau HappyT. Eu nu stau sa postez conversatii private si nici filmulete obtinute dupa "sapaturi"...facute de fapt in cu totul alte scopuri (dar asta e alt subiect)...tot ce am facut a fost sa punctez niste fapte reale si sa arat adevaratul motiv al intepaturilor.
    Nu am nevoie sa pup pe nimeni in fundulet pentru ca spre deosebire de altii, eu nu am nevoie de nimic. Joc sa ma distrez si tot din acest motiv postez aici.

    RăspundețiȘtergere
  54. Urmatoare miscare iteligenta din partea staff.ului ar fi sa ii baneze pe Smq si Macio ... sa ne scape de niste paraziti profitori .... !!Super tare Miaunet baneazai pe toti :D !!

    RăspundețiȘtergere
  55. [4:34:27 PM] Touch: Ce s-a intamplat tata Jean?S-au scufundat corabiile?Ce bine imi pare ca am scapat de un nenorocit ca tine!!!!Si tu si minunata ta breasla GodsOfH3ll!:)) Mi-e mila de voi….Ati uitat cu totii de unde ati plecat!Diana aka Fighter care “sta” cu Bozian(desi are un copil cu alt barbat,iar parintii lui Bozian nu accepta acest lucru) a uitat cand vindea iteme pe euro ca nu avea ce sa-i dea copilului sa manance…Tata Jean care face spume cand un membru al breslei nu joaca dupa cum ii canta el…Sa mai zic?Smq care saracul e un sobolan oparit,face dragoane+9 si i le vinde lui macio pe 100 euro ca sa aibe si el monede sa bonuseze ceva si dupa aceea pune filmulet pe youtube ca el e marele smq! ) macio care este unul dintre cei mai idioti jucatori de metin din toate timpurile,care se da pe liber la metine sa fure inelul de exp sau ss-ul sau bless-ul altora(asta demonstreaza cat de disperat esti si mai arata faptul ca ai vindeo si pe iubita ta sora,roina pt un item)…Sanela care este o tiganca(daca o auziti pe conferinte ce voce are va cacati pe voi de ras)…Sa mai scriu detalii “picante” despre iubita ta breasla?Sau sa ma opresc aici?…Sa mai scriu si despre cei care i-ati corupt de-a lungul timpului?Norocul unora ca s-au trezit la realitate inainte sa fie prea tarziu….Sa mai zic de ce s-a mutat macio de la galbeni si de ce a venit in patetica voastra breasla?Pentru ca tata Jean i-a promis otel+9….Si l-a obtinut…. Sa mai dam detalii “picante” despre aceasta breasla?Ca despre asta este vorba aici…Va mai intalniti la o cafea?Jeane,vrei sa afle lumea cum arati si tu in realitate?Ca tot razi de Miaunet…Dragilor,si tata Jean este un gras,stati linistiti….Inainte sa pui poze cu Miaunet,mai bine te-ai uita in oglinda…Ca idee finala,ma bucur ca v-ati dus pe apa sambetei,Gods-ul poolii!!! Vai de mamele voastre care in loc sa va faca un cacat la spatele casei s-au hotarat sa va nasca! _I_ GodsOfH3ll!! Sincere salutari si imbratisari de pe Taurus!

    RăspundețiȘtergere
  56. "DRAGA FOSTULE ZEU " NU esti cel mai indicat sa critici persoanele in functie de aspectul lor fizic sau dupa alte criterii...Mai inatai de toate incearca sa arunci o privire asupra persoanei tale..:)) In opinia mea acest blog este urmarea dezastruoasa a frustrarii pe care o simti...Esti FRUSTRAT omule,si de aceea ataci alte persoane
    RIP "ZEULE" :))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  57. Domnule Javinto_wannabe intrucat le stiti pe toate si sunteti superior tuturor celor ce scriu pe acest blog , am si eu niste intrebari pentru " dumneavoastra": De ce ii luati apararea numai domnisoarei MIAUNET , nu si lui Happy Tears? (nu spun k el este fara pata).El nu face parte din echipa dumneavoastra? Sau numai domisoara MIAUNET este importanta, restul nu conteaza pt ca nu au influenta pe langa COMA? Va autoproclamati aparatorul dreptatii si al echipei metin2, dar de fapt sunteti doar un mic oportunist care vrea sa se dea si mai bine pe langa cea care taie si spanzura in metin2.ro.Ceilalti membrii ai echipei dumneavoastra nu merita? (pentru ca sigur vor urma si altii)... ei nu sunt importanti.... nu conteaza ....Totusi voi i-ati ales, sunt colegi cu voi... muncesc cot la cot cu voi deci ar tb si ei aparati cu aceeasi vehementa cu care o aparati pe domnisoara MIAUNET.
    Afirmati ca cei care au facut acest blog sunt niste fosti GM suparti, ofticati, ofuscati....dar eu cred k ar tb sa va puneti niste intrebari.... nu cred k niste simpli GM despre care aveti o parere atat de proasta ar avea acees la acest gen de informatii (daca da bravo lor inseamna ca sunt mult mai destepti decat dumneavoastra).
    Daca este vorba de cineva care inca face parte din echipa dumneavoastra?..... ce va faceti atunci:)))
    PS: SCOPUL ACESTUI BLOG DACA INCA NU V-ATI DAT SEAMA INCA ESTE SA VA FACA SA SCOATETI TOT ADEVARUL LA IVEALA ...VOI ECHIPA ...PENTRU K DEJA A-TI INCEPUT SA VA MANCATI INTRE VOI:))) SI INCET INCET O SA IASA ADEVARUL LA SUPRAFATA
    :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  58. bai ati scris inca 20.000 de pagini si tot n'ati ajuns la o concluzie. toti sunteti fosti teamleri ai minunatului metin2. javinto s'ar putea sa fie un anume alex... un baiat disperat de viata...dar asta n'are nici cea mai mica importanta. ideea e ca miau o sa ramana acolo unde e... pana ea sau bad eye doll se vor plictisi de relatia lor... fff speciala din ce am inteles. si da.. actualii ga sunt niste retarzi si nu mi'e rusine sa spun asta dar au mai fost si alte cazuri gen adba.. ideea e ca aveti butonu' de ban si aveti impresia ca va faceti munca. puteti sa dezbateti voi mult si bine tot ce e aici. app javinto lasa vrajeala cu accesele pt ga...inseamna ca miau te tine suficient de departe cat sa nu vezi tot ce poate vedea un ga sau nu te duce capu' sa vezi. hai spor la rahatu' asta de joc

    RăspundețiȘtergere
  59. Si daca tot e vorba de corupti si de adevaruri am sa va spun si eu povestea..in momentul in care mi s-a luat contul am apelat la d-soara Miaunet care dupa lungi rugaminti a acceptat sa ne intalnim sa vorbim ...mi s-a cerut 300 de euro pentru inapoierea contului,iar 100 de euro de caciula pentru ..'linistea staff-ului' +100 pentru inapoierea otelului..au tupeul jegos sa spuna ca nu sunt platiti,dar ei i-au cash la greu pt..'favoruri' ce-i din staff daca au obraz desi nu il au se vede nu ar risca sa isi piarda un post saracii ,ar recunoaste ia spune draga javinto cati bani ai luat de pe urma lui jean,sau mittens ca el e favoritul godsofhell ..pana acum le-ati acceptat ifosele,iar acum ...?vai si amar de voi

    RăspundețiȘtergere
  60. Eu zik sa ii lasati pe astia sa vrb singuri plang de ce? au ajuns sus si nu numai ei toti membri Gods cum sa intamplat ? Prin manevrele care le facea domnii exkilibur si jeanson cum apareau iteme peste noapte +9 ore cum ? acum apar si critica staff`ul pentru ce .. Nu le mai face lor poftele de cate ori exista o problema care implica un membru gods poc apare gm cum era posibil,cum este posibil sa primesti buff de la un gm cand te bati cu un alt regat au avut grija sa bage oameni in staff sa se ajute singuri lau cumparat pe mittes si face ce vroiau ei atunci era bine dar cand omul e prost ca in cazul de fata si abuzeaza de putere ramane fara ea ....Poate se vor intampla minuni pe taurus si v-a vedea lumea o schimbare in bine si cei ce au abuzat de putere sa dispara cu tot cu conturile din joc ca si in cazul jeanson.... ce este pacat .. este faptul ca e cam tarziu cand vin aceste decizi deja breasla a evoluat foarte mult toti membri au iteme +9 otele arme epice care nu sau obtinut cu prea multa munca ...
    Orcum multi vrb aici fara a cunoste adevarata problema... nimeni nu e perfect si vam spus si mai sus NU SUNTETI OBLIGATI SA JUCATI SAU SA BAGATI BANI IN JOC ESTE GRATIS... !!!!! in consecinta nu e cazul sa critici daca faci asta criticate singur pt ca tu joci ...

    RăspundețiȘtergere
  61. javinto degeaba incerci sa aperi ceva oricum si tu esti implicat si opentru supararea ta ca vad ca te faci uiat ca 100 au intrat si pentru cafeluta ta,contul mi s-a inapoiat pentru banutii dati mita pt domnisoara batoza si pt 100 si otelul bonusat ,ceea ce nu s-ar fi intamplat oricui nu?:))nu te revolta ca stie lumea foarte bine cate informatii divulgi si tu ne asteptam sa fi si tu un gras ca miaunet daca te umflii atat in pene vad ca te intereseaza f mult acest blog ,mai bine ai sta on sa le rezolvi problemele jucatorilor care urla dupa un gm on,dar cum am zis aveti favoriti si vreti bani

    RăspundețiȘtergere
  62. Stii foarte bine despre ce vorbesc nu uita ca 100 au intrat si in cafeluta ta,nu te fa ca nu stii contul mi l-a dat miaunet cu tot cu otelul bonusat cum l-am lasat doar ca a cerut mult,vad ca te intereseaza foarte mult blog-ul asta de stai non-stop ,mai bine a-ti sta pe metin sa rezolvati problemele jucatorilor care urla dupa gm on,dar am uitat ca si tu ai favoriti nu ma asteptam sa recunoasteti ,e un blog cu si despre adevaruri deci asta e adevarul sunteti niste corupti nu urlati ca nu sunteti platiti ca luati destul cand prindeti omul la inghesuiala

    RăspundețiȘtergere
  63. Andrei.Gheorghiu17 martie 2011 la 16:21

    ..pentru cei din staff, numele meu nu este o necunoscuta.Tin sa mentionez ca este prima data cand ma vad nevoit sa postez aici si sper pt ultima data.Am mai multe nelamuriri in privinta celor spuse de catre Javinto_wannabe, si nu intamplator stilul dansului de exprimare mi se pare destul de cunoscut.Inca odata repet cum am mai spus-o si-n alte circumstante nu am nimic cu nimeni din echipa desi am fost si sunt acuzat de lucruri care nu au nici o legatura cu mine.Nu cumva ati observat ca va precipitati sa acuzati oameni degeaba?Totusi e bine ca va aparati intre voi, si ati gasit dusmanul principal intr-o posibila singura persoana insa fara a avea nici cea mai mica certitudine.E usor sa incerci sa te scoti, aruncand acuze la adresa celor care te acuza, insa tactica asta este arhicunoscuta. Asadar domnule Javinto_wannabe , eu nu cunosc majoritatea subiectelor ce se discuta aici, insa ai luat macar odata in calcul posibilitatea ca ceea ce spun unii sa fie adevarat si sa incerci sa te uiti mai bine la oamenii pe care ii aperi neconditionat?Daca tot vorbim de respect , unde este respectul pt cei care au facut cate ceva pt comunitate si au fost rasplatiti doar cu niste motive care fac parte din categoria "eu sunt seful si fac ce vreau"?
    Oare maine ma voi trezi si cu contul banat din aceleasi motive? Posibil, insa nu uitati ca procedand asa nu faceti decat sa sapati groapa mai adanca si probabil cei ce merita vor ajunge mai repede acolo.
    Sfatul meu, ganditi mai mult,inainte sa aberati fara certitudini!
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  64. Nu stiu de unde ai scos-o ca sunt Munchi sau altcineva din staff, eu nu am afirmat asta nicaieri. Si sunt amuzat cum de ai tu print cu transferuri de bani catre cineva. Ii vine randul si lui? De ce asa tarziu? Dureaza sa "fabrici" probe? :)

    RăspundețiȘtergere
  65. :))))))))))))))))) Se pare ca lumea te stie de hotoman Munciule. Eh? Cum e cu recuperarea de conturi pe moca?

    RăspundețiȘtergere
  66. EURO NUMESTI TU MOCA JEAN?

    RăspundețiȘtergere
  67. Andrei.Gheorghiu17 martie 2011 la 17:06

    Javinto_wannabe , astept cu nerabdare un raspuns din partea ta.

    RăspundețiȘtergere
  68. Nu vad care este problema ta ca Miaunet e grasa sau slaba,conteaza ca o duce capul,iar faptul ca lucreaza pentru concurenta impresioneaza,de asta e ea GA si nu tu,ar trebui mai intai sa te uiti la tine ca nu incapi pe usa si pe deasupra nu ai nimic in cap,ai noroc de viitorul oferit de parinti ca de altfel ai fi praf .Uite-te la Miaunet,din pozele oferite de tine,e inconjurata de PRIETENI,is curioasa cati prieteni ai tu,adevarati desigur nu gen Alexxxg care asteapta sambata sa o scoti la club sa ii platesti consumatia ,ca de tu te multumesti doar cu atat,de ce mai bine nu spui despre tine ca desi ai varsta care o ai nu ai nimic,vrei sa fi mare dar esti un kkt ,oricum ai aerisit metinul,sper sa scapam si de alte muste care trageau la kkt de pe aici.
    P.S:MAI BINE TACI SI DOAR PARI PROST,DECAT SA VORBESTI SI SA INLATURI ORICE INDOIALA!

    RăspundețiȘtergere
  69. Andrei.Gheorghiu17 martie 2011 la 20:35

    Antilingai-- agramatule, invata mai intai sa scrii, apoi, incearca sa gandesti, dupa care daca nu e prea mult sa incerci sa postezi niste pareri apropiate de realitate-

    RăspundețiȘtergere
  70. Neuroni am destui merci de ingrijorarea de care dai dovada. Astept sa aflii tu IP-ul lui Munchie de pe IRC si dupa mai vorbim...aaaa...nu l-am vazut niciodata pe IRC cu ZNC...oare exista posibilitatea sa NU AIBA? :)

    Da las ca te descurci tu...ce nevoie e sa fie adevarat. Doar poti pune aici ce IP vrei si sa spui ca eu sunt el si toata lumea va crede. Ca sa nu vorbesc ca nu are absolut nici o relevanta cine sunt eu ci ce am spus...

    RăspundețiȘtergere
  71. :))))))))))))))))))) A cazut si munchie in gura multimi. Acu sa vedem cum te mai scoti iubitule.

    RăspundețiȘtergere
  72. Javinto_wannabee18 martie 2011 la 03:10

    "-Aratari , mutanti, subspecii, Giganticus
    -Carnis Imensitas , Masivitas Hororris si mangalitza"

    felicitari...te-ai descris perfect. Incantat de cunostiinta :)

    RăspundețiȘtergere
  73. NOTA 10 PTR ACEST BLOG.MA BUCUR CA IN SFARSIT CINEVA ARE CURAJ SA DEMASTE ADUNATURA ASTA D SOBOLANI DIN STUFFUL METIN2.RO

    RăspundețiȘtergere
  74. Javinto_wannabee18 martie 2011 la 03:17

    Si esti mai prost decat prevede legea...ruleaza tu "tracert" pe IRC sa vezi ce iese :)

    RăspundețiȘtergere
  75. Ooo Miaunet, Mi-as dorii sa-ti doresti sa iti realizezi visul meu sa zbori cu parasuta dar din pacate nu te-ar sustine aerul compresat din atmosfera...Altceva iti dai impresii de lady in virtualitatea prezenta cand pana si virtualitatea prezenta te inseala cand nu iti incape poza pe monitorul meu de 22´.... In fine as face orice mi-ar sta in putere sa-ti desumflu o buca sa dau de mâncare câinilor care se afla pe strazile româniei....Din puncul meu de vedere.. e bine ca lucrezi undeva unde iti poate zace curul cât doua scaune jumate de masina caci altundeva nu te-ar accepta nimeni ... doar in privinta in care te-ar angaja sa curete patinoarul la ce efect de cârpa o sa faci o sa te caute toate agentiile :).. SImbioza unor doua animale ' Balena ugigasa si Willy ' se asambleaza perfect cu Persoana ta... In locul tau m-as baga la tratament.. Am si o intrebare pentru tine: Dimineata iti este greu sa te trezesti din pat?(sau te dai dea rastogolul pana la WC?).. Corectand pe unii cu reply'urile lor.. Este foarte important aspectul persoanei care isi da aere si este foarte antipatica cu membrii de care a acceptat ea sa se ocupe.. Dar din pacate.. nimeni nu vrea nici macar sa-ti dea cu **** peste ochi...Esti o venerabila caterinca genetica,ne fascineaza mersul tau de scroafa epileptica...Si spre sfârsit utilitatea ta pe Pamant, cacat, e relativa,mori in mortii tai din proprie initiativa... Guitz... nu miau :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;(((( nu vorbii asa urat a fost langa jucatorii metin2.ro la nevoie,si-a dat silinta daca nu o aperciezi nici tu nici altcineva asta nu inseamna ca nu a fost un GA bun

      Ștergere
  76. Nu ma pot abtine,sunt prea impresionante discutiile astea!
    Sunt un jucator de metin,fac parte din GodsOfHell si din grupul de prieteni ai lui Ion Panait.Da RAYSA,intamplarea face ca Panait sa aibe si prieteni,nu numai dusmani.Ai fost prost informat/a,nu ne plateste consumatiile,nu isi cumpara prietenii cu bani,cum fac altii...
    Scopul acestui blog din cate mi-am putut da seama era altul,dar voi,ca de obicei,deviati...de ce oare?
    Tin sa va anunt ca azi am primit pe joc un PM foarte interesant,in care eram amenintata atat eu cat si restul breslei GodsOfHell.Nu stiu cine era,tot ce stiu este ca era un cont de lvl 1,saman.Mi-a spus ca in maxim 1 luna vom fi banati toti cei care facem parte din breasla.
    Nu m-ar surprinde sa fie adevarat,din moment ce deja s-a dat un ban fara motiv intemeiat...
    Ce inseamna oare asta? Ca s-a comandat ban pt cea mai puternica breasla de pe Taurus? Ca nu mai au altii loc de noi,sa isi faca afacerile pe metin? Nu erau suficiente jignirile care le primim zilnic pe joc,acum ne mai si baneaza? Pt ce?
    Nu stiu in ce masura v-a interesa pe cineva ce am scris,nici nu imi pasa...am vrut doar sa se stie ca suntem amenintati !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  77. jean(ion panait),andrei(exklibur1) in locul vostru taceam malc.Hai sa vorbim si despre ceilalti membri"importanti" din GodsOfH3ll care fructificau(si inca o mai fac) orice profit, in contul vostru bancar. Sa incepem cu "doamna" Diana(fighter82),mana dreapta a domniilor voastre,cea care se ocupa de vanzarile de yang pe bani reali.continuam cu Alexandra(Alexxxg),silviu(SMQ),vasy(si lista poate continua),cu vanzare de iteme pe bani reali,monede dragon,bonusuri puse pe iteme. Domnule ion Panait chiar tu afirmai ca Miaunet e incoruptibila, dar ai rezolvat problema cu MIttens in ceea ce priveste vrajitul la secunda, item+9 bonusat= 100 euro,REMEMBER?

    RăspundețiȘtergere
  78. Bani reali din joc? Esti penibil/a (nu cred ca esti lady).Eu mai bine ca oricine stiu cati bani se fac din joc si crede-ma nu atat de mult incat sa faci comert :))
    Daca avem iteme,le-am facut pe banii nostrii,nu ai altora...cu atat mai mult nu furand.Se vede ca nu ne cunosti,cuvintele care le-ai scris le-am vazut si pe joc de atatea ori.
    Lasa acuzele pt ca sunt nefondate,faptul ca tu nu ai noroc in joc indiferent cati bani bagi,nu inseamna ca noi furam,tot ce am pe joc AM FACUT PE BANII MEI,PRIN MUNCA MEA,nu am primit nimic de la altii,invata sa accepti asta,atat tu cat si restul care incercati sa ne patati numele.
    Subliniez ca sunt mandra de colegii din breasla,au muncit mult sa ajunga la nivelu la care suntem acum...Tu de cine te mandresti? Pe cine respecti? Sti ce e aia?

    RăspundețiȘtergere
  79. Dy adica DIANA adica fighter82 adica soldatul nr1 al unei bresle corupte tu ocupate de shopuri in continuare, aduna banii,transforma in euro, MD, lasa-i pe cei mari sa se ocupe de discutii despre Miaunet, si alti GM-GA. Apropos, tot 125kk mai vinzi pe 50 euro? Sa nu negi daca ai bun simt, ca pe acest blog nu te baneaza nimeni, iti garantez !!!!

    RăspundețiȘtergere
  80. A fost corect ca a luat ban Jeanson si lideru breslei?
    Ok,a luat Jeanson ban ca de,cum zici tu era corupt (de parca ar fi singurul),dar cu liderul breslei cum este? El de ce era corupt? Liderul breslei era doar un caracter pe care sa facem breasla,nu juca nimeni pe el,nu il folosea nimeni la nimic,doar la war. Zi corectule si atotstiitorule,de ce s-a dat ban pe un caracter care nici macar nu era folosit? De corecti ce sunteti voi cei din staff? ASTA ESTE ABUZ ! BAN COMANDAT DE CEI CARE NU NE SUPORTA SI ASTA E MULT PREA EVIDENT!
    Urli intr-una ca cei 3 au fost exclusi pt ca au fost prinsi cu mata in sac,care mata? Cumva aia care taie si spanzura sustinuta si acoperita de iubitul ei? Te-ai gandit ca de fapt de asta au fost exclusi? Pt ca nu erau de acord cu magariile Matei?
    Acuzi ca s-au facut tranzactii in joc pe bani reali...extraordinar ce noutate! DRAGULE,TOTI FAC ASTA IN JOCUL ASTA TAMPIT,STIU ZECI DE JUCATORI CARE FAC ASTA ! Si nu sunt din gods !
    Ai idee cate pm uri primesc zilnic sa intru v2 sa cresc pe bani reali? Nu mai arata cu degetul catre o singura persoana,pt ca toti care au ajuns mari si buni sunt "murdari".Ia o pauza,mediteaza si daca chiar e ceva de creierul tau care pretinzi ca il ai,recunoaste adevarurile care sunt atat de evidente !
    Nu ii mai lua apararea "Matei",e mai murdara decat oricine altcineva,personal,chiar din gura ei am auzit unele lucruri...asa ca pls,lasa-ne !!!

    RăspundețiȘtergere
  81. Sunt Diana,Fighter82 si spre deosebire de tine nu ma ascund...tu care esti un pieten fals,nu prea esti in masura sa ii critici pe altii.
    Ok,m-am imbogatit vanzand yang,mi-am luat vila chiar...dar sti ce? cel putin eu sunt in stare sa il produc,spre deosebire de tine care cumperi de la boti,care te cresc altii,care te chinui sa upgradezi iteme,ca de exemplu otele+9 ca sa le vinzi pe 300-400-500 euro,in functie de ce otel iti reuseste....Stiu cine esti si nu imi pasa de acuzele tale,app tu mai vinzi 50 euro pt 150kk yang? 1 vrajeste pentru 8 kk yang?
    Cat despre depunerea de bani in contul lui Panait,sti destul de bine ca erau banii mei,care ii bagam la el in cont sa imi bag md,deoarece am contul paypal blocat.Ai stat cu noi destul timp incat sa sti toate astea si esti singurul care are motiv sa atace acum,desi o faci intr-un mod cu iz de minciuna....
    Ar trebui sa iti fie rusine,Ion si Andrei iti erau prieteni in viata reala...hm,jalnice calitati de om ai...

    RăspundețiȘtergere
  82. E clar, nu ai bun simt si nu vei recunoaste.Faptul ca esti supusa lui tata Jean e o realitate incontestabila,el tocmai fiind banat pentru magariile facute ca oficial din staff,player,si prieten al tau..... DECI? cine se aseamana se aduna....iar negatiile tale nu fac decat sa te acuze si mai tare !!!! probabil ai uitat cand te suna telefonic si te trimitea in diferite locatii sa cumperi 1 licoare cu 140kk. dar, ce sa-i faci cu 2 GM in breasla nu prea ai frica de nimeni si nimic. Acum,din pacate pentru voi cei din breasla rusinii "care a-ti bagat bani munciti"!!!!! a venit si ziua in care mai stati pe mute.jean v-a ridicat,tot jean va si coboara.Suportati consecintele actiunilor voastre !!!!!Fiti demni macar de asta....

    RăspundețiȘtergere
  83. Javinto_wannabe-zici tu ca un GM nu stie parolele,atunci de ce apr pe chat in joc acele anunturi atat de clare:
    ''nu dati datele contului nimanui,GM stie deja datele voastre de logare''
    nu am habar despre ce stie sau nu un GM,dar un asemenea anunt...spune multe,nu crezi???daca nu stiu datele dc sustin pe chat in joc ca le stiu,aici-nu le mai stiu..
    contradictii multe,un singur lucru e clar
    magarii sau facut ff multe de cei din echipa jocului
    ca acei ce le-au facut mai sunt sau nu in echipa..
    ''e o vb''-vine altu..nu va stresati,ca tot asa va fi

    RăspundețiȘtergere
  84. fighter82 - - - vezi ca esti prost informata, mai cerceteaza, cred ca ma confunzi cu altcineva....tu te dai singura de gol ca replici de genul:"Nu mai arata cu degetul catre o singura persoana,pt ca toti care au ajuns mari si buni sunt “murdari”.Esti depasita si prea incordata de situatia creata

    RăspundețiȘtergere
  85. AM MAI SCRIS SI MAI SUS INTREBAREA ASTA "CU CE MA DAU DE GOL?"
    Stiu sigur cine esti,nu te confund absolut deloc,nu am nici cea mai mica urma de indoiala.Ai intrat in detalii care te-au dat de gol...incerci sa pari destept,dar ....ca si in joc,tu esti cel care se da de gol...
    Depasita de situatie? Cu ce? Incordata? De ce as fi?
    de fapt sunt SCARBITA,de cei ca tine,aia care pretind a fi ce nu sunt...
    Cat despre ce ai citat din textul meu,daca erai macar un moment inteligent ai fi inteles la ce ma refer...oricum,nu tu esti cel ce trebuie sa inteleaga...pt ca tu nu mai contezi de mult,cu alte cuvinte tu esti cel depasit si incordat....
    Si cu asta inchei discutia cu tine,oricum ti-am acordat mai multa importanta decat meritai!

    RăspundețiȘtergere
  86. E un text inteles gresit. Nici macar nu sunt sigur ca este mesaj automat. Este posibil ca un GM sa fi spus asta si eu nu am cum sa stiu de ce a facut-o. Datele ce se cunosc sunt ID de logare si adresa de mail. ATAT. Nimeni nu vede sau cunoaste parolelele nici unui jucator. E ultima data cand mai repet asta, nu aveti decat sa credeti sau nu cat vreti.

    RăspundețiȘtergere
  87. Corneleeeeeeeeeeeeee laso la punctul mort. E mai bine asa. Stii cum se zice prima e temporara. Urmatoarea e permanenta. Intreaba-l pe amicul tau Munchie. I-ai dat si lui 50 e asa ca sa vorbeasca cu tine? :))::::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  88. Are Dreptate Metin2 Romania,
    Habar nu aveti ce se poate face pe IRC, si voi va dati mari scule in bascula , Javinto desteptule , ip tau a fost luat de la primul coment pe acest blog .(boule) nu da doar din coarne , mai foloseste si capu ala din cand in cand ,

    Cat despre , IRC sau porturi deschise pe SSH ,telnet ,Rlogin , sau ftp`uri de acces , sincer !!!! ESTI DEPASIT, nu uita poate esti bun la gramatica cea ce si mie si la restu ni se rupe **** de gramatica ta , aicea mai putin conteaza gramatica si etc , si despre ascunderea masti voastre , e caca maka , si mai ales unde va inregistrati voi userele , printr`un simplu cookie .. ramai fara masca , la ip sau unmode xme trimis prin cctp .

    ASA CA JAVINTO , nu te da ce nu poti sa fii.
    CAND NOI FUMAMAM DESTEA CA TINE TU ERAI PE POST DE SCRUMIERA.

    RăspundețiȘtergere
  89. Andrei.Gheorghiu19 martie 2011 la 06:41

    Shadow, nu vreau sa spun prea multe, insa daca vrei in continuare respect, incearca te rog mult sa nu mai implici numele meu in discutiile astea.Un simplu sfat prietenesc, terminati cu discutiile legate de itm create de catre persoane din staff si vandute catre playeri, nu de alta dar riscati sa rada de voi inclusiv cei carora luati apararea.Daca nu ai incredere in ce spun, intreaba , informeaza-te, aveam pretentii de la tine , nu esti un copil sa crezi ca tot ce zboara se mananca.Javinto_wannabe te poate lamuri cu siguranta in privinta asta. Si inca odata stiu ca nu ai ceva personal cu mine, dar acum nu este momentul sa ma provoci, daca vrei in continuare sa ne respectam.

    RăspundețiȘtergere
  90. Si eu sunt un membru al echipei Metin2.ro si sunt de asemenea stupefiat/scarbit sa observ cine sunt x si y in viata reala , dar asta nu imi da dreptul sa-i judec... sa fie sanatosi cu functiile pe care le ocupa...

    RăspundețiȘtergere
  91. Se pare ca Domnu Munchie s-a cam lamurit…nu mai da replici….oare e din respect pt cei ce au facut acest blog,sau de rusine??? Pt cei care au aplicat pt o functie in staff: v-a obligat careva sa intrati in staff??? Nu mai va dati loviti”….ca din timpul vostru pretios ne ajutati pe noi,fara sa fiti platiti,asta e o mica ,mare scuza…..Cei care sunt in staff ,sau care au fost si care vor ramane….o sa fie dispusi sa faca : mici scenarii(contra cost,folosul propriu),iteme facute la comanda(contra cost,euro), metine puse cu buna stiinta(contra cost,euro)banari de cont la comanda(contra cost,euro), debanari de conturi(contra cost,euro),blocarea unui ch(canal) sau chiar ch-uri(canaluri) ,contra cost,euro). Favorizari si discriminari va fi tot timpu,cand cei din staff sunt “romani”. Imi pare sincer rau,ca m-am nascut in ROMANIA. Tot,absolut tot ce am zis mai sus sunt 100% reale, CONCLUZIE:romanii nu fac ,munca voluntara!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  92. Un singur lucru am de zis: "ATENTIE, cad BALENE!" :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ea e grasa,atunci tu ai ceva cu toti grasii cea ce nu prea e normal din punct de vedere psihic,daca cineva e slab si razi atunci ai inca o problema psihica legata de constructia ta fizica,cel mai bun remediu este psihiatrul pentru ca poti sfarsi in a plange daca descoperi ca ai 1 gram de grasime

      Ștergere
  93. unde gasesti dragoni la metin 2 pe regatu Jinno?

    RăspundețiȘtergere
  94. Am ramas socat dar si bucuros in acelasi timp ca am vazut cn e si ce face !

    RăspundețiȘtergere
  95. de unde ati mai scoso si peasta e de pe TERA sau neau invadat etraterestri super tare;)

    RăspundețiȘtergere
  96. Bine ca stergi toate commenturile care nu iti convin tie. mi-ar fi rusine daca as fi in locul tau. Veterinar de 2 bani ce esti.

    RăspundețiȘtergere
  97. Eu cu miaunet nu am nik..nu imi pasa cum arata...sau etc..conteaza ca nu mi-a facut nik...ceilalti insa:)))HaHaHa

    RăspundețiȘtergere
  98. mesajele despre care spui tu nu zic ca gm stie datele tale de logare ci ca nu va cere niciodata datele de logare..oameni buni daca tot va luati de cei din staff veniti cu acuzatii adevarate bine intemeiate si cu dovezi cat se poate de clare si ADEVARATE...

    RăspundețiȘtergere
  99. stiu ca e un lucru cat de cat minor .. o picanterie sa zicem
    Biscuit aka [GM]Atheras invata jucatorii de metin cum se bate vrajitoarea ... cand nu o puteti bate de adversari bagati-o in bug si bateti-o aveti voie mai ales daca esti GM
    http://www.youtube.com/watch?v=JyJA2OIZ6vs

    RăspundețiȘtergere
  100. Acum doua zile s-au primit amenintari directe de la GA Munchie cum ca daca Jeanson ar intra pe conturile memberilor breslei, conturile respective ar fi banate. Am cateva lucruri de remarcat si solutii pentru deosebitul GA:
    1. Regulamentul GF nu interzice nimanui accesul pe joc.
    2. Cum stie GA daca intra x sau y pe anumite conturi daca are ip dinamic?
    3. probabil merge pe ghicite ca oricum nimeni nu ii face nimic.
    4.Daca face prostia sa baneze vreun cont, ce credeti ca poate primi in schimb?
    Evindent daca GF nu face nimic. Exista tot timpul legea talionului. Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. In cazul asta este o amenintare directa la dragul nostru GA. Nu stii niciodata cum, mergand spre casa numai nimeresti pasajul obor si intrii in zid. Te-ai gandit? Traim vremuri grele. Cu atatea sarcini pe cap, oricand poti avea un moment de neatentie in trafic, poate chiar un accident. Iti doresc numai sanatate. Te salut de pe Taurus.

    RăspundețiȘtergere
  101. http://www.youtube.com/watch?v=y58ucGMYo0A&NR=1
    Se pare ca pe asta ai omis sa o pui :) sau poate ca nu stiai de ea

    RăspundețiȘtergere
  102. Adrian/StopManMotion22 aprilie 2011 la 13:57

    Sper sa mai postezi,o sa iti mai aduc vizitatori..as vrea sa fac un video cu blogul tau si dovezile gasite..cu permisiunea ta.

    RăspundețiȘtergere
  103. Si acum un bonus de la mine pentru a noastra Miaunica DRAGULIN S. ALINA IRINA

    7.74

    BUCURESTI

    SCOALA CU CLASELE I-VIII NR. 108

    admis

    227

    GRUP SCOLAR INDUSTRIAL "DACIA"

    Matematica-Informatica

    Liceal

    Invatamant de zi

    Limba romana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. woow ce mare inginerie ai facut ca ai descoperit informatii legate de GA Miaunet;))))))))))))))))))))

      Ștergere
  104. E de speriat raportul intre cei ce o critica pe Miaunet si cei ce o apara... ceva gen 98 : 2... ceea ce zice multe despre aceasta domnisoara. Cat despre cum arata / cat cantareste / ce muzica asculta :| NU ESTE IMPORTANT! Dati dovada de imbecilitate cu astfel de "atacuri". Din pacate cei ce dau bani pentru anumite favoruri nu or sa recunoasca... Tind sa aprob veridicitatea acuzelor aduse la adresa domnisoarei Alina, dat fiind si numarul mare de nemultumiti (aceasta constituie pentru mine o dovada in sine) Ce pot sa zic din interactiunea mea pe joc cu acest membru al staff-ului e ca are o maniera agresiva in "rezolvarea" unor situatii, si atat ea cat si BadIdol nu suporta sa fie corectati si continua o nedreptate evidenta doar ca sa nu recunoasca faptul ca au gresit. Sunt probleme grave ce ar trebui solutionate, dar cum? Nu e suficient ca "ne plangem" aici... Cu stima... Razvan Stefan Horobet!
    Intrebarea mea este lui BadIdol unde ii fac plangere? sau el e Doamne Doamne de pe Metin?

    RăspundețiȘtergere
  105. buna!

    Am dat recent de aceasta {daca pot sa o declar asa} si vreau sa imi pronunt si eu parerea despre aces subiect EPIC!!!
    Acest mod de distractie a insemnat pt. mine la inceput o modalitate de relaxare si cunostere ... apoi am trasformat totul intr -o necesitate .Am investit bani , timp , nopti , am adus 13 oameni care la randul lor au investit bani si asa mai departe ...Ce legatura are toata aceasta situatie cu discutia voastra ? E simplu . Cu cateva luni in urma mai precis in luna februarie a acestui an am avut o problema pe servarul virgo! cu o amenintare din partea unei persoane ,,, nu dupa mult timp amenintarea a ajuns sa devina realitate!! Mai pe scurt , cineva mi-a lasat contul gol ,, mi-a schimbat sexul la caracter....Imposibil fiindaca datele de logare le stiam doar eu si Dumnezeu!! si in ceea ce priveste programul keylogger , aveam deja de mult timp o atentie sporita sa nu ma ard cu asa ceva !In fine , dupa o O LUNA SI JUMATATE!!!!!! de incercari sa contactez un membru al stafului care sa imi RASPUNDA!!!!! macar la pm si la plangerea de pe site-ul oficial .. un amic imi da ideea si datele sa o contactez pe doamna MIAUNET! pe mirc ... in fine reusesc sa ma plang cat de cat la care ea imi spune cu nonsalanta : ,, PT CEI 22 DE ANI AI TAI ESTI CAM PROST DACA A REUSIT CINEVA SA TE FURE IN HALUL ASTA !!


    ps! tin sa precizez ca in momentul skimbarii sexului pe caracterul meu eu aveam 2 MD in cont

    am fost acuzat de nenumarate ori ca mint!!!! si din toata povestea aceasta am primit doar ranjetele in scris a celui care ma amenintzat .....

    RăspundețiȘtergere
  106. Buna seara,ziua...
    Vin si eu cu un mic post, in care risc sa ma repet, dar chiar as dorii un raspuns la intrebarea mea.
    Aceasta este : Cum este posibil ca dupa 1 luna maxim 2 de la deschiderea serverului Draco , un jucator sa faca lvl 80+ ?
    Asta in conditiile in care serverul a luat-o de la 0. O sa spuneti "pai omul a investit bani, si si-a facut repede iteme si lvl"
    Si eu va voi raspunde : neah nu merge.
    Cine i-a vandut lui carti pentru M-uri? cine i-a vandut lui pietre spirit pentru P-uri? Cine i-a dat armura sa poata face acel lvl? cine i-a dat Arma sa poata creste? Cum a crescut fara militar?? Dureaza minim 21 de zile sa faci militarul! asta daca stai 24/24 pe joc.
    Nu stiti raspunsul la intrebare? va spun eu ..../set X-ulescu lvl 65...70....72....75...80...
    Si hop a facut lvl 85.....
    Sunt GA pe un server privat si stiu ce vorbesc, nu spun din auzite. Cat despre domnisoara-doamna Miaunet...nu are rost sa vorbim , toata luma o stie cine este, cum si cat de usor da ea cu acel "esti prost " in cap jucatorilor ce vin la ea cu o problema..cat de usor te trimite la plimbare....
    Lipsa totala de interes...
    m-am confruntat la randul meu ca si orice jucator de pe ro cu o problema , am apelat cu incredere la staff-ul nostru, am primit un raspuns cu "copy/paste" dat automat.
    Fa tiket ti se spune ..faci tiket trece saptamana....nu te mai putem ajuta cu contul...
    iti spune doamna GA...
    Ideea este....GA-ul are acces la tot..banari/debanari....Ce ma sperie pe mine este ca specimenul asta numit Miaunet poate are si cont pe RO, joaca printre noi....sau bagati voi mana in foc ca nu? Oare cate conturi o fii banat "ca asa a vrut muschiul ei de GA" ??
    Pana la urma...poate face un cont cu 2 comenzi ;) Metin2.Ro este o afacere...ca orice alta afacere unii baga bani, altii scot bani...pana la urma daca ea si ceilalti fac bani din asta bravo lor, faceti si voi , sau ma rog...sa facem si noi.
    Oricum ..sfatul meu lasati dracu Ro-ul..daca vreti sa va jucati metin2 luati-va un privat, si jucati jocul, vedeti ce poate face ...nu pierdeti ani din viata stand in fata pc-ului, ca apoi la o problema sa ti se dea raspunsul :"ESTI PROST , de aia ai probleme"

    RăspundețiȘtergere
  107. buna...cum pot face sau mai exact unde pot merge pt a face o plangere impotriva gameforge? carei institutii..spre exp la noi opc.. trebuie sa ma adresez??
    plz astept rasp
    multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  108. metin2 best possible server.
    No need to worry about GM or players are the best.
    Bring your friends with you in the best server metin2 w w w.metin2.sg

    RăspundețiȘtergere
  109. Stiti era cat pe aici sa fiu departea lu miaunet dar..cand l-am auzit pe fearless mx€m razgandit..este idolu meu (ca player binenteles)..dak e acel player de pe lupus...orikum poate aveti dreptate gf(game force) chiar nu-si fak trb asa cum trb si deaia cat de curand poate metinu va disparea ..la cat de multi hekari sunt...si gf nu,se ocupa de nik

    RăspundețiȘtergere
  110. =)) eo ii fwt pe toti gm dp ro am stat 1 an sa fak lv 45 fara sa donez cu dropu de kakat crk nici 25% nu e si ak ma trzesc fara itm pe cont =) am pierdut timpu degeaba cu gm astia de tot rahatu care nusi fak trb sai dea cnv in judecata sau sa inchida metin2.ro ptr ca nu e bine fakut staffi sunt vfarza numa sa faka bani si ei din donati da cik e gratis si de unde sa donezi alfel stai ogramada sa cresti fak si ei bani din donati ca la munca le e sila sase duca fak fraude ca alcv nu siau gasit de fakut mai bine jucati metin2 privat server ca acolo nuti lipseste nimik va dua niste exp:metin2.fun,metin2.tim,metin2.united,metin2.mondial.metin2.GX,Metin2.uk,metin2.Dinamik,metin2.bm etc va zik 100% ca toate metinele private is mai bine realizate dekat unul oficial dece sa pierdeti timpu sa stati luni sa faceti lv 50-70 cnd pe private faceti imd lv 100/250 si dp faceti duele va distrati asa dak stati abea pe ro la lv 50-70 cum mia aflati ce pica la bossi? cum vedeti si voi cum e sa omori mobi de lv mare asa no sa stiti niciodata cum e dak ramaneti pe unu praff sv !

    RăspundețiȘtergere
  111. Eu cred ca GA sfer DIN DRAGOSTE:)) Insa eu joc metin de 1 an si nu prea am vazut multe schimbari in bine a serverului si a dvenit plictisitor . Nu vreau sa fa reclama dar echipa metin 2 gx este super de treaba si se ocipa cu adevarat de joc eu joc de 1 an si nu o sa ma las.

    RăspundețiȘtergere
  112. imi scuzati greselile gramaticale nu am fost atent la publicare:))

    RăspundețiȘtergere
  113. Este incredibil ce am citit pe aici auzisem si eu zvonuri doar cum ca sunt ceva nereguli in echipa
    Dar la ce scrie pe aici nu ma asteptam .

    RăspundețiȘtergere
  114. Daca tot stim atatea despre Miaunet eu cred ca ar trebui sa o ridicam de acasa . Sa ne intalnim si sa mergem sa o vindem bucata cu bucata asa cum a "vandut" ea atatia useri. Va garantez ca se paote face asta si totul sa para un accident .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de exemplu daca ma cunosti pe mine iti spun unde stau si ce fac si vin si in fata ta crezi ca-mi poti face ceva?nu mai visa ca nu poti face nimic nimanui atat timp cat exista lege,nu ai curaj sa tai o gaina si vorbesti de a ucide oameni?ramai cu pc-ul si rade-o pe net ,dac vrei sa ameninti o poti face oricand dar ai grija sa nu te arzi cu ce incerci sa faci foc

      Ștergere
  115. Sa spun si eu cateva randuri , care va vor lamurii despre caracterul "impcabil" al unora din staff.
    Badidol- nu este niciodata online, deci daca chiar ai o problema nu ai cum sa apelezi la el.
    Miaunet- o mare "zeita" cu un comportament de emo. Telul ei in viata este acela de a incurca cat de mult poate buna desfasurare a jocului. Sunt GM pe metin2.ro, si am vazut multe stiu despre ce vorbesc, nu scriu aici doar sa ma aflu in treaba. Intr-adevar cand un GM apeleaza la domnisoara Miaunet cu o problema de genul furtului de conturi sau iteme, aceasta il trimite politicos la plimbare. De obicei raspunsul ei suna cam asa :" Ma esti prost? Nu ti-am mai spus ca noi nu recuperam iteme si conturi? Ce nu intelegi?"
    Mittens = care de altfel a fost demis din functie pentru ca a avut marea nesimtire si enormul tupeu sa ii spuna lui Miaunet ce crede despre pozitia ei in staff si despre faptul ca Miaunet este o mare nulitate in echipa.
    Munchie- un om cu capul pe umeri care deja nu mai intra pe irc , datorita faptului ca s-a sictirit de ce vede zilnic, ii este scarba de Miaunet si de comportamentul ei de emonica.
    Bun...sa trecem la SGA.
    Thiry, o persoana nota 10 cu un comportament foarte bun fata de restul membrilor si fata de jucatori,omu ar face dar nu poate. Nu este lasat mai exact de "domnisoara" Miaunet. Asa ca prefera sa taca, sa inghita toate porcariile acestei specii de maimuta si sa spere la ziua cand se va inneca cu o banana si va murii.
    Rhesus= a avut marele curaj sa se implice intr-un furt de iteme si mai mult a si recuperat din ele. Ce nu a putut recupera, a banat . Bineinteles, daca ajuti jucatorul , zbori din staff. deci si prin urmare a fost dat afara.
    Rumble-un sugaci si un pupincurist. catelusul perfect al matei.
    Half0p-sugaciul numaru 2 el impreuna cu Rumble ii dau apa la moara maimutei.
    Bine inteles ca sunt multi GM ce au fost dati afara ca au vrut sa ajute si nu a incurce jucatorii,si sunt multi care erau buni si au plecat ca nu au mai suportat regimul asta ceausist.
    Deci , concluzia : totul se invarte in jurul unei maimute care are un maimutoi mai mare in spate. (la propriu, pentru ca banuiesc ca o fac si pe la spate nu doar culcat).
    Atata timp cat Miaunet este in staff NIMENI NU VA AJUTA JUCATORII VRE-ODATA!!

    RăspundețiȘtergere
  116. Javinto cum pot da de tine?

    RăspundețiȘtergere
  117. TRE SA BAGI BANI LA INFINIT DACA TI SE SPARGE CONTU SAU TI SE BANEZA DOVEZI SANKI NU AI SA VEZI REGULA GAMEFORGE (Miaunet) CINEVA O ACOPERA PE DOMNISOARA ASTA???? MIAUNET ASTA ESTE RAZBOINIKU LUMINII DA PANA LA URMA CINE E IA (DOWN) (DOWN) HAI SA FACEM LUMINA IN CAZUL ASTA AICI ESTE VB DE BANI NOSTRI SI TIMPUL NOSTRU PIERDUT PENTRU UNI O PASIUNE PT ALTI O DISTRACTIE DOWN DOWN DOWN MIAUNET. DE 3X FEMEIE

    RăspundețiȘtergere
  118. JOS MIAUNET...LA POZITIA EI TREBUIA SA STEA MAI MULT..SI SA ANGAJEZE GM`I COMPEETENTI..CARE SA STEA MAI MULT PE JOC..NU NISTE GM CARE NU IL GASESTI ON DECAT 1 DATA LA 2 LUNI JUMATE..SI SA PENALIZEZE CU BAN NU CU " ESTI PROST, AI GRIJA DE CONTU TAU "..DECI CONCLUZIE : -->> JOS MIAUNET <<--

    RăspundețiȘtergere
  119. cineva spunea ......... ' daca nu ai nume de pisica, nu ai ce cauta in staff' .... avea dreptate :)

    RăspundețiȘtergere
  120. d-Zai mati cu pwla mati de familia in crucea bisaricii mati de cwrva haita si catea ...MIAUNET !!! muiaunimeai pwla toata fututi d-zeu mati de chizda mati in pwla mati tactu pwla in cwr..cwrva belita in pizda mati

    RăspundețiȘtergere
  121. Miaunet este iubitul lui Badidol(sa le zicem asa) doar pentru informatiile la care are acces si in plus stiti cum face rost de mii de lei(poate euro) Ban-and conturile playerilor nevinovati, mai ales celor care au bagat bani in joc. Dupa zile,saptamani deblocheaza contul la o ora tarzie si isi ia toate itemele si le vinde ilegal pe net pentru bani. Da am fost GA si dupa ce a aflat Miaunet ca stiu informatiile astea, ma facut sa par un ''hot'' chiar eu, BADIDOL prostu a ascultato TOT A STERS DESPRE MINE nu mai exista dovada ca am fost GA!

    RăspundețiȘtergere
  122. din ce am citit eu aici am ramas cu impresia ca si cel care a facut blogu a fost in staff-ul metin.ro si din toate comentariile facute si el dar si cei care sunt in staff fac numai magarii A spus janvito la un moment dat ca autorul blogului vroia sa vanda batalia+9 cu 200 300 de euro(inteleg ca e ceva la moda in staff). cred ca stim prea bine cum stau lucrurile. Nu inteleg dc trebuie sa o luati personal si sa va jigniti. este un blog unde fiecare isi spune parerea. Miaunet ar trebuii sa vb mai frumos pt ca asta implinca functia ei. Cum ar fi sa suni la salvare si sa iti vorbeasca aia urat. nu e frumos sa vb despre cum arata miaunet sau ce inclinatii are, nu suntem in masura sa judecam. Am intalnit si eu gm care sa dea iteme playerilor si chiar recent. puteti spune ce vreti cei din staff, pt ca eu stiu ce am vazut,dc nu poate fi un joc corect, dc trebuie sa fim ROMANI. da nu te obliga nimeni sa bagi bani in joc dar pt cei care au bagat bani si lea fost banat contu fara a se da un motiv intemeiat? CUM ar fi sa bagi peste 5000 de euro in joc si sa iti zica miaunet ca e problema ta ca ai bagat atatia bani; credeti ca e noarmal?

    RăspundețiȘtergere
  123. Bagativa puuulaa in el joc ca nu se merita sa donati,mai bine faceti ceva in viata reala,nu virtuala,iti faci breasla pe metin ,si deja gata tu esti mare jmecher zici ca ai vila...Ce ajunge lumea...

    RăspundețiȘtergere
  124. cine imi spune si mie numele real a lui Munchie sau ceva data de contact va rog care stiti

    RăspundețiȘtergere
  125. PAREA MEA CA METIN 2 RO ESTE O FRAIEREALA PE FATA TE FACE SA BAGI BANI IN JOC SI TOT NU ITI IESE CE-TI DORESTI TU .ESUIAZA LA GREU E O MINUNE DACA ADUCI UN OTEL LA +9.PLUS SI SIMPLU E PERDERE DR TIMP SI BANI ARUNCATI IN VANT.NU STIU CINE E MIAUNET ASTA DAR SIGUR VA SPUN CAS NISTE BANDITI DE CEA MAI JOASA SPETA.

    RăspundețiȘtergere
  126. Doamnee , cata iubire pluteste in aer. Nu acuz pe nimeni ,nu ma intereseaza cum arata Miaunet ,Jean ,Diana sau altcineva dar imposibil sa arunci cu noroi , fara sa te murdaresti si tu. Jeane nu rezolvi nimic tata, esti un baiat destept realizezi si singur ca e pierdere de vreme.
    Ce ma deranjeaza sunt dezvaluirile private ale fiecaruia ,Diana ca are un copil cu altul ( de asta nu o sa mai dorm eu la noapte),Sanela ca e tiganca ( cred ca 80 % de aici nu sunt arieni ) macio ca e retard ( se pot spune multe de macio , dar nu ca e un copil prost), Miaunet ca e grasa ( e GA , nu candideaza la miss Romania) altul ca ia avionul ca sa se babardeasca cu Miaunet ( jos palaria daca omul isi permite bilete de avion doar ca sa vada o veverita sau poate chiar se iubesc , asta nu e un lucru rau ).....mai nebunilor , deja incepe sa imi placa ACTA.
    Daca ceea ce se spune de Miaunet e adevarat ( ca baneaza aiurea conturi , ca cere bani pt deblocari...etc ) cred ca cel mai bun mod de rezolvare este o avalansa de e mailuri catre Gameforge...nu cred ca nu o sa urmeze o ancheta , doar nu e o conspiratie mondiala....repet , daca este adevarat.
    Ma rog , va pupa orez ...ma duc sa mai ma bat putin

    RăspundețiȘtergere
  127. Singurii care au luptat pentru a indeparta coruptia din metin 2 au fost SGM Thiry si SGM Rumble,respectele cele mai mari sunt pentru Rumble deoarece acesta le zicea in fata de fiecare data cand se gresea.
    In lupta celor 2 contra sistemului am aflat si eu multe si am preferat sa imi dau demisia din staff.
    Halfop care mai este si SGM Syborg si GM Tapir(nu inteleg de ce atatea conturi si facute pe ascuns) joaca pe acelasi server(Pegasus) cu miaunet si MisFortune sunt toti cu iteme+9 chiar daca ei stau numai in map 1.
    GM Hopper este varul lui Penrith si a fost prins cand spama bosi,metine si teleporta jucatori langa metine.
    GA Penrith a fost prins cu fishboti.
    Munchie a fost prins ca a luat bani de la CrZ de pe pegasus pentru a fi debanat.
    Respect celor 2 fosti SGM si sper ca munca lor sa fie dusa mai departe si de altii nu numai sa stam sa scriem pe un blog fara a face nimic real.

    RăspundețiȘtergere
  128. Face-ti plingere la GAMEFORCE si vedeti ca se rezolva treaba cu acei oameni care sunt pusi sa faca ceva si nu ii intereseaza decat interesu lor.
    Nu cred ca nu se pot lua masuri pt astfel de oameni, si eu am avut o problema cu GM de pe metin2ro si dupa ce am amenintat ca am trimis mail la GAMEforce si le-am aratat si mailu sa rezolvat imediat problema, ideea e sa nu va lasati calcati in picioare de niste gunoaie ca miaunet sau alti din staf.
    va doresc o zi buna!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi dai si mie linku unde pot face plangere la GAMAEFORCE ?

      Ștergere
    2. http://support.metin2.ro/index.php

      Ștergere
  129. APROPO sa stiti ca HOPPER DA METINE DE 85 si 90 LA ANUMITI PLAYERI asta va zic sigur.

    RăspundețiȘtergere
  130. Este adevarat dar toti in zilele de astazi fura.
    Eu am afcut greseala de a ma increde in playeri.
    Mi-au furat in jur de 100kk daca nu mai mult, sa nu aveti incredere in playeri niciodata.
    Eu le zic la toti sunt de incredere, dar vad ca toata lumea nu are incredere si asa ca eu dece sa am incredere in altii?
    Trebuie sa ai incredere doar in tine si in puterile tale, sa nu te astepti sa-ti dea cineva ceva pe moka trb sa muncesti dar sa nu ai incredere in nimeni!!!
    Aveti grija la toti playeri si nu va incredeti in ei!
    Mie mi s-au intamplat multe cum am zis si mai sus in jur de 100kk.
    Deci bafta si grija la joc.Mult noroc.


    Ascultati-mi sfatul o sa va ajute.

    RăspundețiȘtergere
  131. UN BUTOI CU VIN celui ce a facut site-ul ;) tine-o tot asa !!!

    RăspundețiȘtergere
  132. Elgato in ultimul timp avea prea putina activitate.In momentul cand Miaunet si-a adus in staff doar prietenii acesta a zburat.

    RăspundețiȘtergere
  133. Cat am putut sa rad la acest blog=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).E vina GM-ului,SGM-ului,GA-ului ca voi dati datele contului la "prieteni"?E vina lor ca intrati pe site-uri gen loterii,castigi md gratis etc?E vina lor ca luati keylogger prin poze?NU,este vina voastra ca nu sunteti in stare sa aveti grija de un cont.

    RăspundețiȘtergere
  134. publicati cat mai multe dovezi care incrimineaza stafful.

    RăspundețiȘtergere
  135. am mai vazut plangeri in partea lui Miaunet dar cred k asta e putin cam penibil...adevarul pur va fi dezvaluit datorita tie!!! in fine...good luck

    RăspundețiȘtergere
  136. Nu mai are rost sa scriu si eu ceva de la mine, asa ca va dau un "paste" dupa un "copy" al unui mesaj privat primit de mine pe forumul metin2ro din partea unui fost GM Mawerick.Precizez ca sunt exact cuvintele lui:

    "RE[3]: Mersi
    merci tare fain de urari!!! asta in primul rand.
    in al doilea vorbesc cu tine din calitate de user obisnuit pt ca dupa cum observi am parasit echipa.Ce spuio tu despre faptul ca platesti si si despre hotie si despre toate manevrele...ai foarte mare dreptate dar atata timp cat GA si coma vor ramane aceeasi metinul ro va fii aceeasi comunitate de mincinosi inselatori , profitori ,lingai....etc etc...lista continua si numai cu atribute de genul...
    pot sa iti spun ca eu de asta am intrat in echipa sa incerc sa indrept ..hotiile...parsivismele...adica intentionam sa fac jucatorii unuc ate unu sa invete sa se respecte ...sa isi vada de treaba lorr...sa nu te incurce daca nu poate sa te ajute...sa nu te smechereasca ca nu castiga nimic...ideea de baza era de a face lumea asta virtuala din joc sa joace corect...moral...sa respecte niste reguli simple de bun simtz...NU MII SA PERMIS SA INTERVIN AICI !!!!
    a trebuit sa trag la norma...sa banez la contor...adica sa dau ban la numar de zile si numar de useri...a trebuit sa mint copii pt ca asa e regula interna...so...cu aprere de rau dar intrun asa haos tipic romanesc...parca ar fii guvernu romaniei ...colegii...pffff toti aveau aere de sefi si dadeau ordine in afara de cei care iti intrau sub piele ca sa poat sa te toarne :((.....JEG ROMANESC ..
    Scuze daca te dezamagesc...dar cam asta a fost experienta mea si o REGRET ca am intrat plin de entuziasm cu idei formate in alte echipe unde intradevar echipa face treaba...incearca la englezi pe serverul UK...sau pe ROHAN blod feud...sa vezi calendar de eventuri..sa vezi cum tii se vorbeste si sa vezi ca nu vezi hackeri si spameri la toate colturile...trist...inca odata mie romanu mi-a demonstrat cat de tzigan poate sa fie!!! "

    RăspundețiȘtergere
  137. buna seara !deci m-am convins pe pielea mea cate atrocitati pot face asa zisi sau asa numiti rahati de sgm sau gm sau rahat cu apa rece asa ca banari fara noima si fara nici macar un argument cand le ceri acest lucru sunt penibili!!

    RăspundețiȘtergere
  138. Nenea care a facut blogul as vrea daca se poate sa ma ajuti cu niste informatii ca vreau sa dau in judecata stuff-ul metin2ro. Eu vorbesc pe bune. Daca ma poti ajuta cu formalitatile si la cine as putea apela te rog da-mi un mesaj pe ponor_liviu@yahoo.co.uk. As vrea sa stiu si ce echipa m-ar putea sustine ca sunt convins convins ca vor pierde procesul. Vb mai multe in privat ! Ponor Liviu

    RăspundețiȘtergere
  139. o facut cineva un calcul cati euro se invart in joc ? eu zic ca e spalare de bani si inselatorie pe fata , ar trebui sa se autosesizeze un organ competent !

    RăspundețiȘtergere
  140. Vai vai unde nu sunt pile in ziua de azi si pe un zoc de cacat ca asta unde ar trb sa fie 4fun exista iscoade.Cat despre miaunet a facut din ro ce a vrut ea am primit ban pentru nimic poate am donat prea mutin nush dao drek sa ma prinda de coaie si sa imi suga pla in timp ce vede tobias aka badidol

    RăspundețiȘtergere
  141. Normal ca au fraieri acces la conturile noastre si playeri se lasa de joc din cauza unor SGM G,care se fute pe bani tuturor care joaca Metin2RO sa ma pis pe masa , sa nu stergi postu meu ca sunt foarte indignat si lumea nu are unde sa a-si faca auzita si vazuta problemele.....o mica paranteza contul meu fiind banat FITI PE FAZA CE A FACUT GM MI-A LUAT TRITONUL DE PE CONT SI IN ZIUA URMATOARE CU TOATE CELELALTE ITEME ERA PUS LA VANZARE PE YANG.........am aruncat bani pe fereastra la cei cu acces la contul si parola mea....un cont banat ar fi normal sa fie lasat in morti masi si uitat nu golit de iteme de GM vieti care mai scoate 200 de euro din triton si 50 din restu itemelor!!!!! SA ma pis pe masa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  142. se poate face o ancheta daca ne unim pe forum si facem o comunitate puternica unde avem dreptul sa vb si sa scriem ce vrem nu ca pe formul metin2ro unde totul e cenzurat si sters la placerea pizdi lui Mauiet!!! Luati atitudine nu va lasati calcati in picioare si furati .....caci in realitate toate furturile sunt facute de staful metin2ro!

    RăspundețiȘtergere
  143. Rusine ! Nici nu ar trebui sa jucati pe metin2ro cu asemenea staff. Sunt multe private mai frumoase , asemanatoare cu ro , unde stafful este superb si intelegator si cel mai important lucru: NU ESTE CORUPT la fel ca cel de pe ro:).

    RăspundețiȘtergere
  144. Deci am luat ban fara motiv ??dc????nu mi-a zis nici un gm dc iau ban ai staff de cacat,ba ai gm ga zigoti adika pustani de 10 12 ani care da restart la server:)) am facut 3 plangeri pe site si nu mi-a dat nimeni motivu dc am luat ban???

    RăspundețiȘtergere
  145. Sa va luam tot staffu in pula de ratati!

    RăspundețiȘtergere
  146. Am fost un jucator inpatimit al metin2.ro dar din o greseala am loat ban permanent mai precis am facut magazin cu numele (dau si pe MD).sincer nam stiut cai interzisa chestia asta pentru ca vazusem de foarte multe ori acest mesaj pe magazine sau pe chat.Mam adresat stafului in legatura cu banarea contului dar mam lovit de o nepasare totala din partea lor ,ceia ce ma dus cu gindul ca intradevar ce se zvoneste despre EI sunt perfect adevarate.Mentionez ca jucam de 4 ani si am investit fff multi bani in el si aveam un nivel de 82 dar dupa cum spunea si colegul de mai sus ei dau ban dupa bunul plac ,si numai cine este neam ,prieten ,prietena au sanse de reusite pe Metin 2.ro.Ma intreb oare nu exista o modalitate sai putem demasca sau macar de a le face un control de la forurile superioare ca doar nor fi ei buricul pamantului.Eu am facut o plingere la o institutie specializata in fraude game onlain dar si ei nau gasit o solutie ,singura ar fi datul in judecata dar asta cam costa:)) si avind in vedere situatia lor financeara te cam inmoi.Oricum nu ma las trebuie sa existe ceva cu care-i putem "scutura" .Va multumesc pentru rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  147. Voi nu stiti aproape nimic...Eu sunt si acum curios de ce magnificul Anonym cel de pe draco nu a luat ban nici pana acum desi a folosit bugu` de la inelu de xp...Scrie clar:profiti de bug ai ban...dar el va umflat conturile si ati tacut...


    Astept sa-mi raspundeti la comentariu astia care o pupati in pizda pe Miaunet!

    RăspundețiȘtergere
  148. SA VA FUT MORTII IN GURA SA VA IAU COPII IN PULA DE BUBOSI CA NU SUNTETI ALTCEVA DECAT NISTE GRASI INFECTI CARE AVETI O CLICA NUMAI A VOASTRA SI SA VA FUT MAMELE IN GAT DE JEGOSI ORDINARI .... CE MORTII VOSTRII NUMAI EU AM AVUT HACK CAND NU POTI SA JOCI FARA HACK DAR CUM VOI NU VEDETI DECAT PE CEI CE SUNT O REALA AMENINTARE PENTRU VOI DATIMI VOIE SA VA FUT MORTII IN GURA SI PE VOI IN GAT DE JEEGOSI BUBOSI INFECTI GRASI SI NU IN ULTIMUL RAND SA II TRAG LA MUIE LUI MIAUNET SAI FUT NEVASTA LUI FLIK DREPT IN GAT MIEJII PIZDII DIN DODOASCA BAG PULA IN METINUL VOSTRU JUCATI VOI CU MAMELE VOASTRE MUIE DE LA MINE FUTEVAS FIICELE IN GURA SI FII IN CUR DE LAKEI O ECHIPA DE PROSTI SI SUGARI ASTA SUNTETI

    RăspundețiȘtergere
  149. OFER 1000 EURO PE ADRESA PERSONALA A LUI LUI MIAUNET ; MA GASITI LA ID : contul meu de you-tube Decebal Regele Dacilor
    Sau i-di : va rog frumos din suflet dati-mi adresa ca va jur ca va dau 1000 Euro exact la schimb si vin ori unde in Ro. Nu vreau decat sa ai arat ce inseamna sa bagi 1500 Euro intr-un cont Mt2 (in decursul a 1,5 ani de joc) si sa te trezesti banat ca asa vrea cineva sa il baneze pe :okialbastri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cauta un gabor mai asa....dai banii si cu numele ei ai si aflat unde sta.....o sa dau si eude ea intr-o buna zi...fac vreo 5 ani parnaie da mi-o scot din uz.....asa ca chestie...cum face si ea :) amen

      Ștergere
  150. O adunatura de hoti cum dealtfel ne-a si obisnuit frumoasa si brava noastra Romania. Sper sa muriti toti curand! Ma refer si la fostul staff si la cel actual. O adunatura de curve si tarani prosti care beneficiaza intr-un cacat de joc de o anume "putere" care defapt nu exista si nici nu a existat vreodata. Totul este virtual. Remember? De ce nu sunteti voi oameni pt ca pana la urma este un amarat de joc si atata tot.

    RăspundețiȘtergere
  151. When all the people are like JOS MIAUNET

    And im sitting here playing metin2ro witn metin2pl from 3 years and asking myself "WHO THE FUCK IS MIAUNET"

    RăspundețiȘtergere
  152. sooo, mai traieste miaunet ? ? :)))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  153. Sa-ti iau toata familia de bastarzi in pula de la cel mai mic la cel mai mare Graffix. Daca vreodata o sa dau de tine si sper sa o fac o sa fie cea mai urata zi din viata ta iti promit.
    Esti cel mai mare hot pe care metin2ro la intalnit vreodata. Cand ajung reporturile la tine legate de banarile de conturi ilegale pe care le faci tu cu acolitii tai dintre care unu pe nume Kanith tu te faci ca ploua si mereu incerci foarte rapid sa inchizi subiectul si sa le spui jucatorilor ca nu mai au dreptul sa faca alte tickete. Crezi ca nu stim cine esti baga-ne-am toata pula in gura lu nevasta-ta aia de jigodie penala ce esti. Tine minte mi-ai banat cont de 500 de euro ++ pentru banii aia o sa bat la tine pana spui si ce gust a avut laptele pe care l-ai supt de la mata fmm de naparca ordinara. Ziua ta e aproape gunoiule tine minte ce iti zic!

    RăspundețiȘtergere