marți, 29 martie 2011

Gameforge nervosi?

 Salutari. Pe scurt, incercati in zadar sa-mi inchideti gura..Aceste cuvinte ne doare? Nasol.Blogul e mutat momentan aici, dar e salvat in totalitate, nu va alarmati.32 ip-uri diferite incearca sa se conecteze nonstop la mailul blogului, va urez succes:) In scurt timp o sa aveti o mare surpriza . Asa ca - back online. Revenim maine .

luni, 14 martie 2011

Miaunet

Salutare.

Dupa mult timp in care am dorit sa ma ocup personal de lansarea acestui blog, in sfarsit a sosit si timpul lui. Acest blog nu e un atac la adresa comunitatii Metin2 Romania, dimpotriva, aici veti gasi informatii pretioase despre majoritatea problemelor cu care va intalniti.

De ce vreau sa lansez acest mod de comunicare ? Pentru a da sansa majoritatii userilor care au ceva de spus sa se exprime in mod liber, fara a fi constransi de catre moderatorii forumului Metin2 Romania. Intr-adevar, veti gasi informatii utile ce probabil v-au fost ascunse de catre moderatori si restul din echipa. Cum ar fi identitatea anumitor membri care dupa parerea mea nu au ce sa caute acolo.

Astazi incepem cu primul episod. Celebra de acum  Miaunet, actual Ga.Pentru a va face o idee despre cine vorbim, aici aveti site-ul personal al ei CLIK ME, o persoana cu tendinte emo foarte pronuntate, cu aere de rockeritza , care are un UNIC raspuns la incercarea de a purta un dialog : ESTI NESIMTIT ?  Cine face parte din staff  foarte bine despre ce vorbesc. ACESTA E ADEVARUL :


Miaunista aka fugi ca-cad from MrTroti on Vimeo.

(muzica e pusa pt distractie)
Putina lume stie cine este Miaunet. Dar si mai putina lume stie UNDE lucreaza Miaunet. Surpriza : Miaunet lucreaza la Innogames romania- firma CONCURENTA CU GAMEFORGE !!! Ce inseamna asta la o prima vedere ? Riscul enorm de FURT DE INFORMATIE . Ca si cum ziua lucrezi la politie si noaptea faci trafic de iarba.Riscul enorm ca informatii legate de conturile si adresele de email, datele personale, cantitatea de euro ce e investita in fiecare cont, user si parola, practic intreaga baza de date  sa ajunga pe maini straine.

Acum automat intervine imediat intrebarea :  COMA ce pazeste? BADIDOL doarme? Ei bine, e foarte posibil, ar spune unii. In nici un caz, ar spune altii.Foarte putini care stiu adevarul indraznesc sa il si spuna. BADIDOL STIE , dar nu face nimic. E un fel de a pune lupul paznic la oi. Dar dezvaluirile nu se opresc aici. Ceea ce e tinut SECRET de foarte putina lume care stie ESTE FAPTUL CA MIAUNET SI BADIDOL SE INTALNESC IN VIATA REALA.Da, da, ati citit bine.

Neamtu`(Tobias Buturoaga - cautati-l pe facebook- pe numele lui intreg) :


badidol1.jpg


badidol2.jpg


vine cu avionul ca sa se intalneasca cu dragostea vietii lui.Da, VINE IN ROMANIA LUNAR.Inca va mai mirati cum de rezista Miaunet acolo ? Cu toate plangerile care sunt la adresa ei? Cu toata atitudinea care o are fata de restul staffului ? Si fata de useri ?

S-a mai incercat de cateva ori de catre diversi dezvaluirea adevarului.Dar totul a fost RAPID STERS si DISPARUT de catre slujitori. A fost raportat la superiori domnul badidol, s-a incercat dezvaluirea adevarului in public. S-a postat pe mustread( da, nu suntem asa prosti, stim ce e aia mustread) in vazul comunitatilor intregi plangeri despre comportamentul sau. Dar subiectul badidol va fi atins in urmatoarea postare probabil, e mult prea mult de scris despre acest specimen rar. Mai multe amanunte in viitoarele postari .

Later Edit - Se incearca "disparitia" clipului. Noi suntem o echipa deja, tu..una singura, domnisoara Alina Dragulin
Ia sa vedem :

AICI - Dovada ca Alina Dragulin este Miaunet din pozele care le-ati vazut cu totii.
AICI - interviu de cand era cu trupa, mare rockeritza - in curand vom posta si videoul, e marfa rara, credeti-ma

AICI - Dovada .Alina Dragulin aka Miaunet lucreaza la concurenta.

AICI - Problemele ei existentiale de cand era in facultate.

AICI - Cadoul meu pentru voi :)

Lasa un comment si spune-ti parerea --->